Το Στέφανο Κορκολή και το Νίκο Μωραΐτη συναντά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο τραγούδι «Το Μηδέν Αντί Για Σένα».

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγουδά Στέφανο Κορκολή στη νέα δισκογραφική δουλειά της.

Το «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» είναι ένας πολυσυλλεκτικός δίσκος, αλλά όπως λέει και η ίδια η Ελεωνόρα Ζουγανέλη διαφορετικά πολυσυλλεκτικός.

Μετά τη συνεργασία με ένα συνθέτη και μία στιχουργό στο προηγούμενο άλμπουμ της είχε την ανάγκη, όχι απλά να ακούσει και να διαλέξει τραγούδια, αλλά να μπει στη δημιουργική – καλλιτεχνική διαδικασία μαζί με τους δημιουργούς. Τα τραγούδια να προκύψουν από τη σχέση τους και όχι μόνο για τη φωνή της.

Τα τραγούδια έκαναν αυτήν τη διαδρομή και έρχονται να κάνουν και άλλες αμέτρητες διαδρομές παρέα με τον καθένα μας, στα ακουστικά στο μετρό ή στα ηχεία του αυτοκινήτου σε διαδρομές με ανοιχτά καλοκαιρινά παράθυρα, στην ησυχία του καναπέ μας και στις χαρές της παρέας.

Ο Ευριπίδης Ζεμενίδης ξεκίνησε να ενορχηστρώνει το δίσκο όσο βρισκόταν στην Αθήνα, αλλά όπως συμβαίνει και με τους έρωτες, έτσι και με αυτόν το δίσκο, συνέβησαν και απρόοπτα. Ο δίσκος συνεχίστηκε μεν, αλλά με τον Ευριπίδη να βρίσκεται στο Βερολίνο και τα τραγούδια να κάνουν την πορεία αυτή, Αθήνα – Βερολίνο.

«Το Μηδέν Αντί Για Σένα» είναι το τραγούδι που προσφέρει για τις ανάγκες του «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» ο διακεκριμένος Στέφανος Κορκολής, σε στίχους που υπογράφει ο καταξιωμένος Νίκος Μωραΐτης.

Το άλμπουμ «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες» κυκλοφορεί σε δισκοπωλεία και ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI / Universal.

«Ένα ηλιόλουστο χειμωνιάτικο πρωί, ανέβηκα στο σπίτι του Στέφανου Κορκολή, κι εκείνος ξεκίνησε να παίζει στο πιάνο ένα τραγούδι σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη με τίτλο “Το Μηδέν Αντί Για Σένα”», σχολιάζει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Στέφανε και Νίκο, σας ευχαριστώ από καρδιάς.»

Αφήστε το σχόλιό σας