Στη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, ασχολήθηκε (μεταξύ άλλων θεμάτων) με τον τρόπο διεξαγωγής του ελληνικού τελικού για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision. Σε σχετική της ανακοίνωση, λοιπόν, η ΕΡΤ αναφέρει ότι η παραγωγή του ελληνικού τελικού 2013 ανατίθεται εξ ‘ολοκλήρου στο MAD TV, μετά από άκαρπες συναντήσεις με λοιπούς φορείς. Συγκεκριμένα η επίσημη ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ είναι η εξής:

«Σε συνέχεια της απόφασης που ελήφθη για τη συμμετοχή της ΕΡΤ στον φετινό Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, το Δ.Σ. αποφάσισε να αναθέσει στο μουσικό κανάλι MAD TV την παραγωγή του ελληνικού τελικού για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, καθώς και όλων των υποστηρικτικών δράσεων για την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής.  Επισημαίνεται ότι το Δ.Σ. της ΕΡΤ κατέληξε σε αυτήν την απόφαση ύστερα από άκαρπες επαφές με δισκογραφικές εταιρίες και εκτενή συζήτηση σχετικά με τις οικονομικοτεχνικές παραμέτρους του ζητήματος και τις ποιοτικές προδιαγραφές, με στόχο τη διασφάλιση των συμφερόντων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης»

Εν τω μεταξύ έντονη παραμένει η φημολογία στο διαδίκτυο σχετικά με τα ονόματα που φέρονται να είναι τα υποψήφια στο φετινό τελικό, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ούτε από πλευράς ΕΡΤ ούτε από το MAD TV. Μεταξύ των ονομάτων είναι η Αγγελική Ηλιάδη, η Θωμαή Απέργη, η Demy, ο Αγάθωνας, Οι Koza Nostra, οι Playmen καθώς και ο μουσικός παραγωγός Alex Leon (συνθέτης στο τραγούδι Στου έρωτα την τρέλλα της Ελένης Φουρέϊρα). Οι επίσημες ανακοινώσεις που θα επαληθεύσουν ή θα διαψεύσουν τις όποιες φήμες, αναμένονται τις προσεχείς ημέρες.

ogaegreece.com

Αφήστε το σχόλιό σας