Είσαι νέος κι έχεις σαν όνειρο το τραγούδι και τη μουσική; Ίσως η πρόταση που έψαχνες να είναι εδώ!

Από την Ηρώ Τζημίκα.

Ο Λεωνίδας Χαντζάρας, αναζητά νέους καλλιτέχνες για το label του 300* records! Το label συνεργάζεται με την εταιρεία Feelgood Entertainment.

Ο γνωστός παραγωγός σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι εσύ το επόμενο αστέρι που θα αναδειχθεί μέσα από αυτό το label! Τι χρειάζεται; Τόλμη, ενθουσιασμό και μερικά demo! Είσαι solo καλλιτέχνης άντρας ή γυναίκα; Group; Dj; BoyBand; GirlBand; Ήρθε η ώρα κι η κατάλληλη στιγμή!

Ο παραγωγός μίλησε αποκλειστικά σε εμάς και εμείς με τη σειρά μας, σας παραθέτουμε ότι ακριβώς πρέπει να γνωρίζετε.

Για τα demos απευθυνθείτε εδώ: iro@hit-channel.com

1. Πώς σας ήρθε η ιδέα δημιουργίας ενός label;

Είμαι πολλά χρόνια τώρα παραγωγός και συνθέτης με πολλά releases σε όλο τον κόσμο. Από το 2010 και μετά, άρχισα να κάνω δουλειές στην Ελλάδα. Από τότε, συνεργάστηκα με πολλά ονόματα της μουσικής, όπως είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Έλενα Παπαρίζου κ.α. Μετά έκανα δύο acts μαζί με τον φίλο μου, Κώστα Καλημέρη. Οπότε, το επόμενο βήμα ήταν να κάνω δικό μου label ώστε να βρίσκω καλλιτέχνες και να τους προωθώ. Ήταν και καλό timing που μίλησα με την εταιρεία Feelgood, γιατί τους άρεσε η ιδέα. Η Feelgood είναι καινούργιο majorlabel στην Ελλάδα και ανέλαβε τη Sony Music.

2. Πώς προέκυψε η συνεργασία με τη feelgood;

Ήξερα τον Νίκο Δαλεζιο που δουλεύει εκεί και μου είπε ότι την εταιρεία την ανέλαβε ο κ. Βιλλώτης τον οποίο τον ήξερα από την Sony. Του είπα για την ιδέα μου και την υποστήριξε από την πρώτη στιγμή.

3. Τι ψάχνετε από τους νέους καλλιτέχνες; Τι πρέπει να διαθέτουν;

Ταλέντο και θέληση για δουλειά. Κάθε στυλ είναι δεχτό. Αλλά πρέπει να ξέρουν να τραγουδάνε σωστά και να έχουν κάποια εμφάνιση που να ταιριάζει με τη μουσική τους.

4. Τι εγγυάται γι’αυτούς η 300* records; Διότι πλέον η δισκογραφία έχει αλλάξει και είναι δύσκολα τα πράγματα.

Εγώ, εγγυώμαι ότι θα τους κάνω μια τέλεια παραγωγή και θα τους προωθήσω όσο πιο καλά γίνεται. Εκτός από αυτό, εάν είναι ικανοί και για το εξωτερικό, θα τους προωθήσω κι εκεί!

 

Λεωνίδας Χαντζάρας
Λεωνίδας Χαντζάρας

Αφήστε το σχόλιό σας