Για «Ταξίδια ασημένια και χρυσά» στο «Κύμα» είναι έτοιμες να αναχωρήσουν οι Μέλισσες.

Οι Μέλισσες, ένα από τα πιο πολυσύνθετα και ταλαντούχα συγκροτήματα που έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια, «μαγειρεύουν» τη δισκογραφική επιστροφή τους.

Μερικούς μήνες μετά το «Πιο Δυνατά», το οποίο ακούσαμε πρόσφατα και σε ένα remix με τη σφραγίδα του Θέμη Γεωργαντά με πολλά vibes, η πεντάδα του γκρουπ θα ανοίξει πανιά για «ταξίδια ασημένια και χρυσά» μέσα στο «Κύμα».

Κι ενώ οι προετοιμασίες στο περυσινό στέκι τους συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ώστε να επανέλθουν σύντομα στη σκηνή για άλλη μία εκρηκτική σεζόν, οι Μέλισσες συνδυάζουν τη φάση με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού τους.

Προορισμός του ταξιδιού θα είναι «Το Κύμα», όπως είναι ο τίτλος και του single σε μουσική του συγκροτήματος και στίχους που γράφουν μαζί με τη Ζώζη Φράγκου.

Η… αναχώρηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου από την Panik Records, αφού προηγηθεί από τις 14 του μήνα μία εβδομάδα αποκλειστικότητας στο ραδιοφωνικό αέρα.

«Να ‘σαι εσύ το κύμα, να ‘μαι αέρας που φυσά
Σου υπόσχομαι ταξίδια, ασημένια και χρυσά»

Επιπλέον, ο Χρήστος Μάστορας – ο κεντρικός τραγουδιστής της μπάντας – θα είναι ένα από τα τέσσερα άτομα που θα αναλάβουν το πόστο του κριτή στο talent show του «Rising Star».

Αφήστε το σχόλιό σας