«Το Καλοκαίρι Θα ‘Ρθει» κι ύστερα πάλι ο Φοίβος Δεληβοριάς θα μας υποδεχθεί στην «Ταράτσα» του, μαζί με νέα τραγούδια.

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, ο Φοίβος Δεληβοριάς συστήνει το νέο single του με τίτλο «Το Καλοκαίρι Θα ‘Ρθει».

Ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά, σε στίχους και μουσική του ίδιου, με νέα ενορχήστρωση και την ατμόσφαιρα της «Ταράτσας του Φοίβου», που επιστρέφει άλλωστε και αυτό το καλοκαίρι, να κυριαρχεί.

Η ορχήστρα της «Ταράτσας» είναι ο Κωστής Χριστοδούλου στα πλήκτρα, ο Δημήτρης Τσάκας στα πνευστά, ο Σωτήρης Ντούβας στα τύμπανα, ο Yoel Soto στο μπάσο και ο Φοίβος Δεληβοριάς στην κιθάρα.

Ολόκληρο το άλμπουμ «Η Ταράτσα του Φοίβου» κυκλοφορεί τον Ιούνιο, ψηφιακά και σε CD.

Μία δισκογραφική δουλειά για όλη την οικογένεια, με είκοσι τραγούδια της περσινής «Ταράτσας» και τη φιλική συμμετοχή των καλεσμένων του Φοίβου Δεληβοριά.

«Το Καλοκαίρι Θα ‘Ρθει» και κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Φοίβος Δεληβοριάς σταμάτησε να φαντάζεται τα παλιά αναψυκτήρια και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα, κάτω απ’ την Ακρόπολη.

Ένα σύγχρονο πολυθέαμα με την παλιά συνταγή, με μάγους, μπουρλέσκ, κωμικούς, ντιζέζ, διαγωνισμούς και εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο του θεάτρου, του τραγουδιού και του stand-up comedy. Όλο το δυναμικό ταλέντου μιας σύγχρονης λαϊκής πολυκατοικίας, μαζεμένο σε μια τεχνικολόρ ταράτσα στο Γκάζι.

Αποτέλεσμα; μία παράσταση που επί τρεις μήνες δεχόταν ασταμάτητα κόσμο και 24 βραδιές εντελώς ξεχωριστές μεταξύ τους, με τη μαγεία του αυτοσχεδιασμού και της ενεργής συμμετοχής του κοινού να έχει τον πρώτο ρόλο.

Φέτος, λοιπόν, που το καλοκαιράκι ετοιμάζεται να πάρει ξανά την εκδίκησή του, ο Φοίβος Δεληβοριάς ξαναστήνει τις γιρλάντες και τα σημαιάκια του, καλεί καλλιτέχνες του τραγουδιού, του θεάτρου και της όρθιας κωμωδίας και με μιαν ανανεωμένη ομάδα, αλλά και έναν επαναδιαμορφωμένο χώρο, ετοιμάζεται να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος.

 

Αφήστε το σχόλιό σας