ΠΟΛΗ θέατρο
ΠΟΛΗ θέατρο

Το καινούργιο ΠΟΛΗ θέατρο, ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό 30 Νοεμβρίου στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας, στην πλ.Βικτωρίας – δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό.

Η δημιουργία του, είναι το προσωπικό όραμα του Δάνη Κατρανίδη και έχει έναν σκοπό: να στελεχωθεί από την ανερχόμενη νέα γενιά του θεάτρου η οποία όμως θα συμπορευτεί με την ήδη καταξιωμένη παλαιότερη.
Όπως ακριβώς σε μια Πόλη συνυπάρχουν, δρουν και επικοινωνούν άνθρωποι όλων των ηλικιών και κάθε γενιάς, έτσι και το ΠΟΛΗ θέατρο, με δυο σκηνές (ΠΟΛΗ μεγάλη κ ΠΟΛΗ μικρή) έχει σκοπό να αντικατοπτρίσει αυτή την συνύπαρξη, την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση σε καλλιτεχνικό επίπεδο, στο κέντρο ακριβώς της πόλης μας !

Ο Δάνης Κατρανίδης θα ανέβει στη σκηνή του ΠΟΛΗ θέατρο τον Ιανουάριο του 2013, με έργο και διανομή που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Για το άνοιγμα του ΠΟΛΗ θέατρο όμως, κάλεσε το Γιώργο Νανούρη σκηνοθέτη της νέας γενιάς, να επιμεληθεί καλλιτεχνικά αλλά και να οργανώσει μια σειρά θεατρικών και μουσικών παραστάσεων νέων καλλιτεχνών και ομάδων.

Έτσι λοιπόν, 60 καλλιτέχνες σε 15 παραστάσεις που οι περισσότερες ήδη ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν απ΄το κοινό, καινούριες παραγωγές, stand up comedy, νύχτες κωμωδίας, αλλά και μουσικές βραδιές θα ανοίξουν την ΠΟΛΗ!
Κάθε παράσταση θα διαδέχεται την άλλη μιας και θα παίζεται για μία και μοναδική βραδιά!

Αφήστε το σχόλιό σας