Το iPhone 8 θα έχει κυρτή οθόνη*!

Το iPhone 8 θα έχει κυρτή οθόνη*!

* Και OLED και… όλες οι νέε φήμες για το επόμενο iPhone!

Πώς θα το επόμενο smartphone της Apple, το iPhone 8; Κανείς δεν ξέρει ακόμα, με την Apple να έχει βάλει στο τραπέζι ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα Wall Street Journal πριν από δύο ημέρες κάνει λόγο για «τουλάχιστον 10 διαφορετικά πρωτότυπα» που έχουν δοκιμαστεί,  μεταξύ των οποίων υπάρχει και μια έκδοση με κυρτή οθόνη.

iphone-8-1024x684

Εκτός από τη κυρτή οθόνη, όπως αναφέρει η WSJ, η αμερικανική εταιρεία έχει ζητήσει από τους προμηθευτές της να αυξήσουν την παραγωγή λεπτών OLED οθονών και να αποστείλουν «πρότυπα οθονών με καλύτερη ανάλυση από τις αντίστοιχες οθόνες της Samsung». Έτσι φαίνεται πως η νέα συσκευή θα φέρει και μια OLED οθόνη.

Κυρτή και OLED οθόνη. Σίγουρα ακούγεται ενδιαφέρον.

Ποια είναι τα οφέλη μιας OLED οθόνης από μια οθόνη LCD; Λοιπόν, αρκετά.

iphone-8-fimes

Χωρίς να μπούμε σε τεχνικές λεπτομέρειες, οι οθόνες OLED έχουν καλύτερη χρωματική απόδοση και καλύτερη αντίθεση, και δεδομένου ότι ο φωτισμός γίνεται για κάθε pixel και δεν είναι απαραίτητο να ανάβει ένα όταν είναι μαύρο, θα γίνεται οικονομία μπαταρίας. Ένα iPhone 8 με OLED οθόνη μπορεί να είναι λεπτότερο και να έχει μεγαλύτερη αυτονομία.

Επίσης φήμες υπάρχουν και για τον τρόπο φόρτισης την νέας συσκευής. Σύμφωνα με αυτές θα είναι ασύρματη και όπως διαβάσαμε στο περιοδικό Nikkei Asian Review έκαναν λόγο για δοκιμές που πραγματοποιούνται από τη Foxxcon Technology σε «μονάδες ασύρματης φόρτισης» για λογαριασμό της Apple.

iphone-7-jack-input-1024x680

Το πως θα είναι πραγματικά το iPhone 8 θα το ξέρουμε όταν ανακοινωθεί και επίσημα στα μέσα Σεπτεμβρίου του 2017. Μέχρι τότε θα ακούσουμε πολλά, όμως σας το λέμε από τώρα πως η Apple δύσκολα θα επαναφέρει την κλασική θύρα ακουστικών που αφαίρεσε στο iPhone 7 και έκανε να εξοργιστούν πολλοί αγοραστές.  Στην τελική η φιλοσοφία της είναι, “Think different”.

Αφήστε το σχόλιό σας