Νέα δισκογραφική πρόταση φέρνει η Γεωργία Νταγάκη.

Η Γεωργία Νταγάκη επανέρχεται δισκογραφικά με νέο τραγούδι και μία καινούρια συνεργασία.

Η χαρισματική ερμηνεύτρια και λυράρης ανακατεύει την κρητική παράδοση με το σήμερα και αυτόματα γεφυρώνει διαφορετικούς κόσμους και γενιές, με όχημα τη χαρά της μουσικής. Τα τραγούδια της συνθέτουν μία ατμόσφαιρα χωρίς στεγανά στο ύφος, καλύπτοντας διαφορετικές μουσικές περιοχές, που κάνουν τον ακροατή να αφεθεί στον κόσμο τους.

Η Γεωργία Νταγάκη ερμηνεύει με άμεσο, ζεστό και ειλικρινή τρόπο, τα τραγούδια που αγάπησε, την εκφράζουν απόλυτα και συγκινούν πρωτίστως την ίδια, για να μας παρασύρει μετέπειτα στο δικό της μουσικό σύμπαν.

Δέκα μήνες σχεδόν μετά το «Ποια Δύναμη», η Γεωργία Νταγάκη συστήνει το δεύτερο single από το νέο δίσκο της.

«Το Ίδιο Λάθος» είναι τραγούδι που κρύβει εκπλήξεις, καθώς παρουσιάζει περισσότερες ερμηνευτικές πτυχές της Γεωργίας Νταγάκη, μίας αέρινης φωνής που δίνει ψυχή στα τραγούδια που ερμηνεύει, είτε με την απαραίτητη δύναμη όπου είναι απαραίτητο είτε με συναίσθημα όταν οι τόνοι πέφτουν.

Το νέο τραγούδι της Γεωργίας Νταγάκη είναι μία προσεγμένη παραγωγή που συνδυάζει τη μαεστρία της στην κρητική λύρα με τις επιρροές κλασικών δυτικών ρυθμών.

Η μουσική και οι στίχοι είναι δημιουργία του Ορέστη Ντάντου, ενός ταλαντούχου τραγουδιστή – τραγουδοποιού που μας έχει χαρίσει υπέροχα τραγούδια.

«Το Ίδιο Λάθος» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Αφήστε το σχόλιό σας