Τεράστια ονόματα για μια ακόμα χρονιά στα stage του Ultra

Μόνο μία εβδομάδα στέκεται ανάμεσα σε μας και το Ultra Music Festival του Μαϊάμι και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στο κόσμο. Η τελική φάση lineup του φεστιβάλ παρουσιάστηκε, προσθέτοντας δύο νέα stages στα ήδη γνωστά και ανακοινώνοντας ένα μικρό αριθμό supporting artists.

Blasterjaxx, W&W, Borgeous, Galantis, Fedde LeGrand, Kygo, Dyro, DVBBS, Avicci, Martin Garixx, Armin Van Buuren, Tiesto, Zedd, Pendulum, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που θα δούμε (δυστυχώς εμείς σε live stream) στο Main Stage του φεστιβάλ.

Main-Stage-1024x364

Afrobeta, Bob Moses, Peaches θα εμφανιστούν στο Live Stage, στο οποίο θα δούμε και τους  Crystal Castles, Nero και τους Prodigy.

Live-Stage-1024x302

Στη σκηνή του Carl Cox, το μόνο πρόσθετο όνομα είναι Marcus Schulz, αλλά το line up πράγματι είναι εντυπωσιακό, με την Κυριακή να βλέπουμε στα deck τον, Deadmau5, τον Eric Prydz και τον Armin van Buuren.

Carl-Cox-ASOT-1024x306

Δείτε όλα τα μεγάλα ονόματα που θα ανέβουν στα άλλα stage του Ultra που για μια ακόμα φορά ξεπέρασε τον εαυτό του. Το Stage 7 είναι νέο και θα παίζει κυρίως set trap, future bass, deep house… Ενώ το Oasis είναι το δεύτερο νέο stage και φαίνεται να αποτελείται κυρίως από τοπικά ταλέντα που βρέθηκαν στο Μαϊάμι. Επίσης δώστε προσοχή στο lineup του Ulrta Worldwide ειδικά το Σαββατοκύριακο που θα ανέβουν στα deck, KSHMR, Laidback Luke, Don Diablo, Duke Dumont, Robin Schulz κ.α.

Resistance-1024x384 World-Wide-1024x380 UMF-Radio-1024x400 Stage-7-1024x384 Oasis-stage-1024x340

Τα λέμε τη Παρασκευή με το live stream!

Αφήστε το σχόλιό σας