Η υπηρεσία ζωντανού video που είχε αρχικά παραχωρηθεί για χρήση στους celebrities για επικοινωνία με τους fan, τώρα διατίθεται σε όλους από το Facebook

Το Facebook άρχισε να επεκτείνει το live streaming σε περισσότερους ανθρώπους, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη. Η υπηρεσία δεν ήταν άγνωστη, καθώς υπήρχε εδώ και αρκετό διάστημα. Αρχικά ήταν διαθέσιμη στα άτομα με επαληθευμένους λογαριασμούς για να επικοινωνούν με τους φίλους τους και μέσω ζωντανού βίντεο.

Το χαρακτηριστικό, που ονομάζεται «Live», θα ξεκινήσει για «μικρό ποσοστό των ανθρώπων στις ΗΠΑ» που έχουν iPhones. Ακόμα δεν είναι σαφές εάν, ή πότε, το Facebook σχεδιάζει να καταστήσει διαθέσιμο ευρύτερα, αν και η εταιρεία δοκιμάζει συχνά τις νέες υπηρεσίες πρώτα σε μια μικρή ομάδα χρηστών πριν την κάνει διαθέσιμη σε όλους.

Το «Live Video» έτσι θα εμφανίζεται η υπηρεσία στο status update, επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ζωντανές αναμεταδόσεις των στιγμών που ζουν μέσα από την προσωπική τους σελίδα στο Facebook και να δείχνουν σε φίλους και γνωστούς τι τους συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο. Το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα ελκυστικό (αν και απαιτεί καλό δίκτυο 4G) καθώς δίνει την δυνατότητα σε όλους να ξεφύγουν από την απλή φωτογραφία και να δώσουν μια πιο ζωντανή εικόνα για το τι γίνεται στη ζωή τους.

Διάβασε τη συνέχεια στο digispot.gr

Αφήστε το σχόλιό σας