Το Facebook ενημερώνει το αγαπημένο Mentions app των celebritys
Facebook Mention app

Το Facebook αποκάλυψε την Πέμπτη μια ενημέρωση του Mentions app με επίκεντρο τους celebritys, καθιστώντας ευκολότερο για τους χρήστες υψηλού προφίλ να αλληλεπιδρούν με τους οπαδούς.

Εκτός από την κοινή χρήση στο Facebook οι Mention user μπορούν τώρα να προσθέσουν άλλους ανθρώπους – συμπεριλαμβανομένων bandmates, συμπαίχτες και hashtags στο «Mentions Feed», μια ροή δημοσιεύσεων εντός του app, καθώς και άμεσα θα μπορούν να μοιράζονται ενημερώσεις στο Twitter και το Instagram.

Το Facebook εισήγαγε το Mention app περασμένο Ιούλιο, σαν ένα τρόπο για τα δημόσια πρόσωπα, όπως ηθοποιοί, μουσικοί και αθλητές, να παρακολουθούν ό, τι οι οπαδοί λένε γι ‘αυτούς στο κοινωνικό δίκτυο. Για παράδειγμα, εάν ένας χρήστης του Facebook κάνει tag της Jennifer Lopez σε δημοσίευση, η Lopez θα ειδοποιηθούν γι ‘αυτό στο Mentions app, έτσι μπορεί ενδεχομένως να απαντήσει.

Πράγμα που κάνουν, σύμφωνα με το Facebook, μερικές σημαντικές προσωπικότητες, όπως η Mariah Carey,ο Samuel L. Jackson και η Whoopi Goldberg και μέσω του που Mentions γίνονται περισσότερες από 2 δισεκατομμύρια αλληλεπιδράσεις μεταξύ των χρηστών και των fan κάθε εβδομάδα.

To Mentions είναι διαθέσιμο μόνο για τους χρήστες με επιβεβαιωμένες σελίδες στο Facebook, μια διαδικασία που απαιτεί έγκριση από το κοινωνικό δίκτυο. Έτσι, για τώρα, χρήστες του Facebook πρέπει απλά να ελπίζετε πως ο αγαπημένος σας celebritys έχει το app, και πως διατηρεί στενές επαφές με τους fans.

Αφήστε το σχόλιό σας