Μετά το πρώτο single του άλμπουμ Can’t Remember to Forget You και την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του δίσκου η Shakira αποκαλύπτει και το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ.

Μετά την ανακοίνωση – με τη σχετική επεξήγηση – του τίτλου του νέου άλμπουμ της Shakira, η τραγουδίστρια μοιράστηκε μέσω του Twitter το εξώφυλλό του νέου της δίσκου, το οποίο είναι ιδιαίτερα απλό, με την τραγουδίστρια ντυμένη στα μαύρα να κρατάει απλά μια κιθάρα.

Shakira και Rihanna, το “Can’t Remember To Forget You” Έκανε Πρεμιέρα

Το νέο άλμπουμ της Shakira όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει αναμένεται στις 25 Μαρτίου.

Κάνε κλικ εδώ και διάβασε όλη τη δήλωση της Shakira για την ονομασία του νέου της άλμπουμ

“Είμαι τόσο χαρούμενη που σύντομα θα μοιραστώ το τελευταίο μου άλμπουμ με όλους σας, κάτι που έχω δουλέψει για πάνω από δύο χρόνια. Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ έχει περάσει μια πολύ ταραχώδη εποχή, με πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά στο τέλος, η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, συμπεριλαμβανομένης της γέννησης του γιου μου. Έχω εξερευνήσει πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις, δούλεψα με διαφορετικούς ανθρώπους και έγραψα πολλά, πολλά demos πριν φτάσω στο τελικό προϊόν που θα σας παρουσιάσω σύντομα. Όταν ήρθε η ώρα να δώσω ένα όνομα σε αυτό το άλμπουμ, συνειδητοποίησα ότι δεν είναι ακριβώς ένα θεματικό άλμπουμ, αν και η αγάπη είναι και ήταν ανέκαθεν ένα από τα κύριος θέμα και πηγή της έμπνευσης μου. Δεν είναι καν απαραίτητα εννοιολογικό, όπως μερικά από τα άλμπουμ μου ήταν στο παρελθόν. Στο τέλος, αυτό που κατάλαβα είναι ότι καθ ‘όλη τη διάρκεια της δημιουργίας αυτού του φορέα του έργου, έμαθα πολλά για τον εαυτό μου. Αν και δεν είχα συνειδητοποιήσει, σήμερα, όλες οι κατευθύνσεις που έχω αρχίσει να εξερευνώ κατά τα πρώτα στάδια της ηχογράφησης με βοήθησαν να ανοίξω ένα δρόμο για να ανακαλύψω εκ νέου τον εαυτού μου. Τελικά κατάλαβα ότι θα είναι πάντα λίγο απ ‘όλα και δεν πρέπει να διαλέξω. Είμαι μερικές φορές πολύ ευαίσθητη, άλλοτε χαρούμενη, άλλοτε ονειρική και ρομαντική και μερικές φορές ακόμη και λίγο μελοδραματική (πείτε το αίμα της Καραϊβικής), αλλά πάντα αυθεντική και πάντα ειλικρινής. Έχω επίσης ελαττώματα, όπως όλοι. Έτσι αυτό που θα σας προσφέρω τώρα είναι ακριβώς αυτό. Shakira. Τίποτα περισσότερο. Λίγο rock, λίγο flok, λίγο reggae και φυσικά λίγο dance. Αλλά, όπως πάντα – και πάνω απ ‘όλα – μια πολλή καρδιά”

Αφήστε το σχόλιό σας