Ένα ολοκαίνουργιο και συναρπαστικό «Enigma» για δυνατούς… θεατές υπόσχεται η Lady Gaga.

Η Lady Gaga θα ξεκινήσει την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου τις εμφανίσεις της στο «Park Theatre» του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Park MGM» στο Λας Βέγκας, σε συνεργασία με τη Live Nation και τη MGM Resorts International.

Οι εμφανίσεις της pop star στο Λας Βέγκας θα αποτελούνται από δύο ξεχωριστές παραστάσεις που θα διεξαχθούν στον ίδιο χώρο, παρουσιάζουν δύο διαφορετικά καλλιτεχνικά πρόσωπά της.

Το «Lady Gaga Enigma» είναι ένα ολοκαίνουργιο, συναρπαστικό ταξίδι στις pop επιτυχίες της 32χρονης Αμερικανίδας, ένα πρόγραμμα βασισμένο σε μία εμπειρία που δε θα μοιάζει με καμία άλλη.

Το «Lady Gaga Jazz & Piano» θα διαθέτει «απογυμνωμένες» εκδοχές των επιτυχιών της διάσημης τραγουδίστριας, καθώς και jazz τραγούδια που έχουν αφήσει το σημάδι τους και συγκροτούν το περίφημο «Great American Songbook», τον αμερικανικό κανόνα της pop και της jazz μουσικής.

«Δεν μπορώ να περιμένω έως ότου μοιραστώ το “Enigma” με όλους τους οπαδούς μου και με το Λας Βέγκας», λέει η Lady Gaga. «Δημιουργούμε ένα show που δε μοιάζει με οτιδήποτε έχω κάνει πριν», περιγράφει.

«Θα είναι μία γιορτή για όλα όσα είναι μοναδικά και διαφορετικά μέσα μας. Οι προκλήσεις της γενναιότητας μπορούν να ξεπεραστούν με τη δημιουργικότητα και το θάρρος που αναπτύσσεται από τις αντιξοότητες, την αγάπη και τη μουσική», επισημαίνει.

Lady Gaga - Enigma - Las Vegas (poster)

Η Lady Gaga υπέγραψε τον προηγούμενο Δεκέμβριο ένα αστρονομικό συμβόλαιο ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων για εμφανίσεις δύο χρόνων στο «MGM Park Theater» του Λας Βέγκας.

Συνολικά, θα πραγματοποιηθούν 23 παραστάσεις για το «Enigma», μέχρι το Νοέμβριο του 2019 και τέσσερις για το «Jazz & Piano», από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο της επόμενης χρονιάς.

Ο Bill Hornbuckle, πρόεδρος της MGM Resorts International, δηλώνει:

«Η συνεργασία με τη Lady Gaga και την ομάδα της είναι ένα ορόσημο για την καριέρα μου. Αυτό που σχεδιάζει για το κοινό του Λας Βέγκας δεν είναι τίποτα λιγότερο από θεαματικό. Η υποδοχή της Lady Gaga στην οικογένεια μας, θα τοποθετήσει σίγουρα το MGM ως τον πιο συναρπαστικό νέο προορισμό της πόλης.»

Οι τιμές των εισιτηρίων αρχίζουν από 77,90 δολάρια (περίπου 67 ευρώ) και η προπώληση ξεκινά τη Δευτέρα 13 Αυγούστου. Θα διατεθεί επίσης περιορισμένος αριθμός πακέτων VIP, συμπεριλαμβανομένων πακέτων «meet-and-greet».

 

Αφήστε το σχόλιό σας