Το διαστημόπλοιο Yamato επιστρέφει με νέες περιπέτειες…

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,974ΥποστηρικτέςΚάντε Like
65ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
856ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Space Battleship Yamato 2202.

Ευχάριστα νέα για όσους είδαν και απόλαυσαν την αρχική ιστορία Space Battleship Yamato 2199 remake της αρχικής ιστορίας του 1974.

Μέσα στη χρονιά έρχεται ή συνέχεια της ιστορίας με το διαστημόπλοιο Yamato και το πλήρωμά του να επιστρέφει με περιπέτειες.

Το anime λέγεται Space Battleship Yamato 2202: Warriors of Love ή Star Blazers 2202: Warriors of Love και θα αποτελείτε από 7 anime ταινίες.

Space Battleship Yamato 2202 Anime

Η ιστορία του anime διαδραματίζεται το έτος 2202, τρία χρόνια μετά την επιστροφή του Yamato στη Γη από τον πλανήτη Iscandar. Οι άνθρωποι της Γης αποκατασταθεί πλανήτη τους με το Σύστημα Αντίστροφης Κόσμου και υπέγραψαν συνθήκη ειρήνης με Garmillas. Εκτός από την ανασυγκρότηση, η Γη αναπτύξει έναν νέο αμυντικό στόλο που περιλαμβάνει το state-of-the-art θωρηκτό Ανδρομέδα. Η Γη βαδίζει σε ένα μονοπάτι στρατιωτικής επέκτασης, παρά τις επιθυμίες της Starsha του Iscandar. Το Yamato βοηθά στην επίτευξη αυτής της λεγόμενης ειρήνη, αλλά έρχεται με πολλές θυσίες. Η θεά Teresa, η οποία προσεύχεται για την ηρεμία στο διάστειμα, καλεί το Yamato σε ένα νέο ταξίδι. Η απειλή των Gatlantis σαρώνει όλο το σύμπαν και πλησιάζει τη Γη.

Το έργο θα αποτελείτε από 7 anime ταινίες και η πρώτη θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου. Η ταινία θα προβληθεί για δύο εβδομάδες για λίγο αριθμό θεατώ σε 15 αίθουσες στην Ιαπωνία.Η limited edition Blu-ray Disc της ταινίας θα αρχίσει να πωλείται την ίδια ημέρα στις αίθουσε που θα γίνει η προβολή της ταινίας.

Η πρώτη ταινία επίσης θα έχει μια ταυτόχρονη digital κυκλοφορία επί πληρωμής στις 25 Φεβρουαρίου στο, Amazon Video, Tsutaya TV, Hikari TV, PlayStation Video, bonobo, και Rakuten ShowTime Στη συνέχεια, η ταινία θα είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση ψηφιακά ξεκινώντας στις 11 Μαρτίου, και στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει σε DVD και Blu-ray Disc στις 24 Μαρτίου.

Αναμένουμε… Μέχρι την κυκλοφορία δείτε το 30 δευτερολέπτων τρέιλερ που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα (Uchū Senkan Yamato 2202: Ai no Senshi-tachi) του anime.

Αφήστε το σχόλιό σας