Εγκαινιάστηκε ένα άγαλμα του Kurt Cobain στη πόλη Aberdeen της Washington, προς τιμή του σπουδαίου μουσικού. Διαβάστε περισσότερα στο hit-channel.com .

H πόλη Aberdeen της Washington (γενέτειρα του Kurt Cobain) αποφάσισε να τιμήσει το σπουδαίο μουσικό των Nirvana με μία σειρά εκδηλώσεων, με την αποκάλυψη ενός αγάλματος που έφτιαξε η Randi Hubbard και ορίζοντας τις 20ης του Φλεβάρη ως μέρα Kurt Cobain.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία συμπίπτει με την ημερομηνία γέννησης του θρυλικού τραγουδιστή των Nirvana. Στη διάρκεια των εκδηλώσεων αποκαλύφθηκε ένα περίεργο άγαλμα που απεικόνιζε τον Kurt Cobain να κλαίει.

το άγαλμα του Kurt Cobain… που δακρύζει

 

Δημιουργός του αγάλματος είναι η Randi Hubbard, η οποία ξεκίνησε να το φτιάχνει, λίγο μετά τον θάνατο του, το 1994. Το έργο τοποθετήθηκε στο μουσείο ιστορίας της πόλης, ενώ οι αντιδράσεις των οπαδών όταν είδαν το άγαλμα ήταν ανάμικτες αντιδράσεις, με τους περισσότερους να είναι σοκαρισμένοι, μπερδεμένοι ή να γελάνε, όπως αναφέρει το Rolling Stone.

Kurt Cobain άγαλμα

Ο Kurt Donald Cobain, (20 Φεβρουαρίου 1967 – 5 Απριλίου 1994) σχημάτισε τους Nirvana το 1987 μαζί με τον Krist Novoselic. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 27 ετών και τα τελευταία χρόνια της ζωής του αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες.

Οι Nirvana θα μπουν στο Rock and Roll Hall of Fame τον ερχόμενο Απρίλιο.

Αφήστε το σχόλιό σας