Το μουσικό video “Together” του Etostone feat. Jason McKnight σε σκηνοθεσία του Juan David Salazar, γυρίστηκε στην Τσεχία και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσά της, Πράγα αλλά και στην πόλη Ostrava.

Στον ετήσιο διαγωνισμό της Action Cut στο Los Angeles το video του “Together”, ανάμεσα σε συμμετοχές από όλο τον κόσμο, κέρδισε την πρώτη θέση, στην κατηγορία Καλύτερο Μουσικό Βίντεο 2013 όπως ανακοινώθηκε χθες 1η Σεπτεμβρίου.

http://www.actioncut.com/sfc/2013winners.htm

Το βίντεο κλιπ έχει ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο προβολές στο YouTube, είναι μια από τις πιο ακριβές ελληνικές παραγωγές και το σενάριό του περιέχει δράση και φαντασία καθώς ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να βρει την αγαπημένη του σε διάφορες εποχές, μαζί με την βοήθεια μιας μηχανής χρόνου. Μέρος του εξοπλισμού και των συνεργείων έχει βάση τα studio Barrandov στα οποία έχουν γυριστεί πολλές ταινίες του Hollywood όπως τα Star Wars 2, Amadeus και Oliver Twist.

Ο DJ, παραγωγός και remixer Etostone έχει στο ενεργητικό του δύο μεγάλες επιτυχίες τα singles “For Eternity” και “Together”. Στις αρχές του καλοκαιριού κυκλοφόρησε από το προσωπικό του label, Eonia Records, το track “Can You Feel It”, του οποίου το video αναμένεται να παρουσιάσει στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας