Το BBC Radio 1 ρίχνει άκυρο στη Madonna:
Madonna

«Too old» για το BBC Radio 1 η Madonna που την κόβουν από το playlist.

Το “Rebel Heart” φαίνεται πως θα είναι το πιο δύσκολο άλμπουμ της καριέρας της Madonna. Μετά το καταστροφικό leak του δίσκου, τώρα ένα από τα πιο βασικά ραδιόφωνα της Βρετανίας φαίνεται στρέφεται κατά της Βασίλισσας της pop.

Μετά την καλή της live εκτέλεση του “Living For Love” στα Grammy Awards 2015, το BBC Radio 1 έρχεται να βάλει X στη Madonna, αφού βρίσκει το νέο υλικό της σαν χωρίς ενδιαφέρον για το κοινό που στοχεύει το ράδιο, σύμφωνα με όσα λέει η Daily Mai.

«Το ράδιο έκοψε από την playlist το τραγούδι “Living For Love” της Madonna, με βάση μια έρευνα στους ακροατές και στη μουσική αγορά».

Μια πηγή μέσα από το ράδιο αποκάλυψε:

«Στο τέλος είναι όλα σχετικά με τη δημοτικότητα, είναι φυσικό ότι όταν ένας καλλιτέχνης μεγαλώνει, το κοινό του πάει κάπου αλλού και το Radio 1 θα πρέπει να το λάβει υπόψιν του. Ο σταθμός έχει την υποχρέωση να ακολουθεί τις επιθυμίες των νέων ακροατών του. Δεν νομίζω ότι οι ακροατές θα χάσουν τον ύπνο τους αν το ράδιο παίζει λιγότερο Madonna απ’ ότι στο παρελθόν.»

Ένα ακόμα χτύπημα για την Madonna , ειδικά αν σκεφτούμε στα 13 Νο1 που πέτυχε από το 1985 μέχρι το 2008 στη Μεγάλη Βρετανία. Έτσι η Madonna βρίσκεται στη λίστα των γέρων με την Kate Bush, Robbie Williams, Clidd Richard κ.α, που έχουν περάσει από το Radio 1. Η κ. Ciccone θα πρέπει να αρκεστεί στο BBC Radio 2, που στοχεύει σε ένα κοινό άνω των 35.

Παραδόξως ο Paul McCartney (72 ετών) παίζει στο Radio 1, αλλά μόνο και μόνο και μόνο επειδή το τραγούδι του είναι μια συνεργασία με τον Kanye West και τη Rihanna.

Αφήστε το σχόλιό σας