Μία εβδομάδα κυκλοφορίας και το «25» της Adele συνεχίζει σπάζοντας το ρεκόρ.

Την Κυριακή, σύμφωνα με το Billboard τρίτο άλμπουμ της Adele πούλησε 3.380.000 αντίτυπα στις ΗΠΑ, ένα ρεκόρ για τις πωλήσεις μίας εβδομάδας σύμφωνα με τη Nielsen Music.

Είναι το μόνο άλμπουμ να πουλήσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια αντίτυπα από όταν η Nielsen ξεκίνησε να παρακολουθεί τις μουσικές πωλήσεις το 1991 – όταν οι άνθρωποι πραγματικά ακόμα αγόρασαν δίσκους. Χρειάστηκαν τρεις μέρες για το νέο άλμπουμ της Adele να σπάσει το ρεκόρ των *NSYNC που με το No Strings Attached είχαν ρεκόρ πωλήσεων σε μια εβδομάδα από το 2001 έχοντας πουλήσει 2.420.000 αντίτυπα.

Θέλετε περισσότερα ρεκόρ; Κανένα πρόβλημα. Το «25» της Adele δεν είναι διαθέσιμο σε streaming υπηρεσίες – είναι ήδη το best selling album της χρονιάς ξεπερνώντας κατά πολύ τα 1,8 εκατομμύρια αντίτυπα που πούλησε η Taylor Swift με το 1989. Εκθρόνισε επίσης το Be Here Now των Oasis από την πρώτη θέση, σπάζοντας το ρεκόρ των άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις σε μία εβδομάδα στο UK με 737,000 αντίτυπα.

Το «25» θα εμφανιστεί στην κορφή του Billboard 200 albums chart στις 12 Δεκέμβρη. Και το προηγούμενο άλμπουμ της  Adele, «21», έφτασε στο νούμερο ένα, όταν κυκλοφόρησε και παρέμεινε εκεί για 24 μη διαδοχικές εβδομάδες.  Άλλο ένα ρεκόρ για την τραγουδίστρια από το Ηνωμένο Βασίλειο. Θα δούμε αν ο νέος δίσκος θα το σπάσει και αυτό.

Αφήστε το σχόλιό σας