Με μια λιτή ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, οι Swedish House Mafia ενημέρωσαν το κοινό τους πως μετά το πέρας της περιοδείας τους οι δρόμοι τους θα χωρίσουν. Μάλιστα ανακοίνωσαν πως τον Αύγουστο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για το σκέλος που θα ολοκληρώσει την τελευταία περιοδεία τους.

Η δήλωση που αναρτήθηκε στο swedishhousemafia.com ανέφερε τα εξής: «Σήμερα, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας, ότι η επερχόμενη περιοδεία θα είναι και η τελευταία μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά κάθε έναν από εσάς που μας ακολουθήσατε σε αυτό το ταξίδι.

 

Σίγουρα αυτή η δήλωση προκαλεί έκπληξη, καθώς δεν είχαν υπάρξει στο παρελθόν κάποια θέματα μεταξύ των τριών παραγωγών (δημοσίως) και πριν 3 ημέρες δήλωναν με περίσσειο ενθουσιασμό πως θα ήθελαν να συνεργαστούν με τον Paul McCartney και πως αποτελούν τους Beatles του σήμερα! Όπως και να ‘χει, η απόφαση φαίνεται οριστική και οι τυχεροί που θα παρευρεθούν στις εμφανίσεις τους θα είναι οι τελευταίοι που θα θαυμάσουν τους  Axwell, Steve Angello και Sebastian Ingrosso υπό την ονομασία SHM.

Tο πιο πιθανό σενάριο θέλει τους τρείς παραγωγούς να συνεχίζουν την καριέρα τους, ως σόλο καλλιτέχνες.

Αφήστε το σχόλιό σας