«Της Καρδιάς Μου Το Γραμμένο» θα τραγουδά σύντομα ο Παντελής Παντελίδης.

Ο Παντελής Παντελίδης κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες νέα επιτυχία!

Μετά από τρεις δισκογραφικές δουλειές (σ.σ. η τελευταία χωρίστηκε σε δύο μέρη) και πολυάριθμες επιτυχίες που κατακλύζουν καθημερινά τις ραδιοφωνικές συχνότητες και έχουν συγκεντρώσει δεκάδες εκατομμύρια προβολές, ο τραγουδιστής επιστρέφει πιο ώριμος από ποτέ.

«Ένα από τα ωραιότερα τραγούδια που έχω γράψει στη ζωή μου…», ανέφερε ο Παντελής Παντελίδης πριν λίγο καιρό για το κομμάτι που θα μας φέρει κοντά στο επόμενο άλμπουμ της σταδιοδρομίας του.

Η Minos EMI, η δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκει ο καλλιτέχνης, έδωσε στη δημοσιότητα τις προάλλες δύο teaser χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα του ερμηνευτή ή τον τίτλο του τραγουδιού. Η αλήθεια είναι, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ότι οι νότες που ακούγονται αποτελούν μέρος από το ολοκαίνουριο single του Παντελή Παντελίδη!

Από το πρώτο άκουσμα γίνεται εμφανές πως πρόκειται για ένα μουσικό κομμάτι με «σμυρναίικα» στοιχεία. Ο τίτλος του είναι «Της Καρδιά Μου Το Γραμμένο». Έρχεται από τη Minos EMI την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.

Συγχρόνως, ο Παντελής Παντελίδης από την ίδια ημερομηνία (27/11) ξεκινά ζωντανές εμφανίσεις με τη Δέσποινα Βανδή στην «Πύλη Αξιού» της Θεσσαλονίκης, μία συνεργασία που θα συνεχιστεί την άνοιξη στην Αθήνα. Το σχήμα ολοκληρώνει ο Κώστας Μαρτάκης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας