Σύγκρουση Τιτάνων! Στην ετήσια λίστα του με τις 100 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο συμπεριλαμβάνει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το αμερικανικό περιοδικό Time

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Kanye West δεν βλέπει την ώρα και την στιγμή να υπογραμμίσει το γεγονός ότι είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού Time αφιερωμένο στους 100 Most Influencial δηλαδή τις προσωπικότητες με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, χωρισμένες σε τέσσερις κατηγορίες,  τιτάνες, πρωτοπόρους, καλλιτέχνες, αρχηγούς και icons. Το άλλο cover boy από τον χώρο της ψυχαγωγίας είναι ο Bradley Cooper που ίσως δεν θα έχει εγώ σαν ράπερ, αλλά έχει ένα απίστευτο ταλέντο.

Η επιλογή του Bradley Cooper οδηγεί σε ένα εγκώμιο της υποκριτικής ικανότητας του: «Είναι δύσκολο να ξεχνάμε το κοινό, και ειδικά στους φίλους σου, ποιος είσαι πραγματικά στην οθόνη. Αλλά ο Bradley είναι πολύ καλός και νομίζω ότι αυτό που έχουμε δει είναι μόνο μια γεύση από το ταλέντο του»

Άλλες μεγάλες προσωπικότητες που είναι στο εξώφυλλο είναι ο Jorge Ramos, που βρίσκεται μεταξύ των ηγετών, η Ruth Bader Ginsburg μεταξύ των icon και η Misty Copeland μεταξύ των πρωτοπόρων.

Μεταξύ άλλων διάσημων προσωπικοτήτων που επιλέγονται από το περιοδικό υπάρχουν επίσης οι Taylor Swift, Kim Kardashian, Chris Pratt και η Emma Watson… αλλά είμαστε σίγουροι ότι κανείς δεν θα κερδίσει τον Kanye ως ένα τεράστιο εγώ. Γράφει ο Elon Musk:

«Ο Kanye δεν πιστεύει στην ψευδή μετριοφροσύνη. Το γεγονός της πίστης στον εαυτό του και στην επιμονή του τον οδήγησε εκεί που είναι τώρα»

Και τώρα που βρέθηκε και στο εξώφυλλο του Time ποιος τον πιάνει..

Αφήστε το σχόλιό σας