Η Μεγάλη Βρετανία και ότι προέρχονται από οικογένειες μεταναστών δεν είναι τα μόνα κοινά του Zayn με την Dua Lipa και τη Rita Ora.

Ο Zayn έχει αναφέρει ότι το δεύτερο άλμπουμ του είναι έτοιμο και κάνει εντατικές πρόβες για την πρώτη του περιοδεία. Αλλά η αλήθεια είναι ότι τα επόμενα βήματα της καριέρας του μπορεί να αλλάξουν, επειδή τερμάτισε τη συνεργασία με τη μάνατζέρ του.

Η Sarah Stennett της First Access Entertainment ανακοίνωσε ότι δε δουλεύει πλέον με τον τραγουδιστή. «Στη ζωή, μερικές φορές πρέπει να πάρεις εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις για να επιτύχεις τη θετική αλλαγή για όλους», δήλωσε.

Σύμφωνα με το «Variety», η λύση του συμβολαίου δεν ήταν φιλική. Ο επαγγελματικός χωρισμός ήταν αναπόφευκτος επειδή ήταν δύσκολο για τη Sarah Stennett να συνεργαστεί με τον Zayn, καθώς «αρνείται πολλές διαφημιστικές ευκαιρίες» και δεν ήθελε να περιοδεύσει για την προώθηση του παρθενικού δίσκου του, το «Mind of Mine» που κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2016.

Στην πραγματικότητα, ο Zayn ακύρωσε ορισμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις, προβάλλοντας ως δικαιολογία τις κρίσεις άγχους. Τώρα εμφανίζεται πιο σίγουρος για την κατάρτιση ενός προγράμματος συναυλιών.

Ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα το single «Let Me» και παρόλο που δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στην τηλεόραση, έχει δώσει κάποιες συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, απαντώνας συνήθως μονολεκτικά.

Μετά το τέλος της συνεργασίας με τη Sarah Stennet, ο Zayn σύναψε συμφωνία με την Permanent Press Media. Είναι ένα ανεξάρτητο γραφείο στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, το οποίο εκπροσωπεί αρκετούς καλλιτέχνες του Ηνωμένου Βασιλείου όπως ο Noel Gallagher,  η Dua Lipa και η Rita Ora.

Ο Zayn υπόσχεται ότι όλα θα είναι διαφορετικά στο δεύτερο άλμπουμ του.

Έχει αρχίσει ήδη πρόβες για μία περιοδεία που δεν έχει ανακοινωθεί. Σε πρόσφατες συνεντεύξεις είπε ότι ο δίσκος είναι έτοιμος και ότι τα video clip θα ακολουθήσουν ένα μεγάλο σενάριο, δίνοντας συνέχεια στο «Dusk Till Dawn» με τη Sia και στο «Let Me».

Ωστόσο, δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για τη νέα δισκογραφική δουλειά του.

Αφήστε το σχόλιό σας