Μία συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα πέρασαν ο Justin Bieber και η αρραβωνιαστικιά του, Hailey Badwin.

Τι στεναχώρησε τον Justin Bieber;

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι απαθανάτισε τον pop star εμφανώς αναστατωμένο, κατά τη διάρκεια μίας βόλτας με ποδήλατο στην πόλη της Νέας Υόρκης μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, τη Hailey Badwin, την Τρίτη 7 Αυγούστου.

Το ζευγάρι έκανε μία στάση στο μέσο της διαδρομής του και κάθισε σε ένα πεζούλι, όπου ο 24χρονος τραγουδιστής εμφανίζεται να έχει ξεσπάσει σε δάκρυα και να καλύπτει με τα χέρια του το πρόσωπο του.

Σε μία προσπάθεια να τον παρηγορήσει, το 21χρονο μοντέλο τον αγκαλιάζει με το ένα χέρι της.

Justin Bieber - Hailey Baldwin - New York

Ο Justin Bieber φαίνεται να ξεπέρασε γρήγορα αυτό που τον στεναχώρησε και του προκάλεσε αναστάτωση.

Αργότερα οι παπαράτσι τον φωτογράφισαν χαμογελαστό, συνεχίζοντας τη βόλτα με ποδήλατο μαζί με τη Hailey Baldwin στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Justin Bieber - shirtless - New York

Ο Καναδός αστέρας της pop δε δίστασε να βγάλει την μπλούζα του σε κοινή θέα στη συνοικία Tribeca του κεντρικού Μανχάταν και να επιδείξει το πλήθος των εντυπωσιακών τατουάζ που καλύπτουν τον κορμό του και τα δύο χέρια του.

Justin Bieber - shirtless - New York

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ήταν σειρά της Hailey Baldwin να βάλει τα κλάματα και του Justin Bieber να την παρηγορήσει στοργικά, όταν το ζευγάρι κάθισε να ξεκουραστεί σε ένα εστιατόριο της περιοχής.

Οι φωτογράφοι που τους ακολουθούσαν σε κάθε κίνησή τους, κατέγραψαν και αυτό το στιγμιότυπο.

Justin Bieber - Hailey Baldwin - New York

Παρά τη συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα που πέρασαν, δηλώνουν «πιο ευτυχισμένοι από ποτέ», ενώ ο Justin Bieber προτίθεται να μην κυκλοφορήσει καθόλου καινούργια τραγούδια έως ότου παντρευτεί τη σύντροφό του.

 

Αφήστε το σχόλιό σας