Τι παίζει με το νέο άλμπουμ της Rihanna;
Rihanna

Αναμένουμε το «R8» αλλά όπως φαίνεται θα πρέπει να κάνουμε πολλή υπομονή…


«R8» ακούμε αλλά «R8» δεν βλέπουμε. Τι παίζει με το νέο άλμπουμ της RiRi;

Όπως διαβάζουμε φαίνεται πως η Rihanna τρενάρει την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «R8» για να ασχοληθεί με τη μόδα και να χτίσει την δική της αυτοκρατορία.

Σύμφωνα με το περιοδικό Grazia UK η pop superstar βάζει την μουσική σε δεύτερη θέση αυτή τη περίοδο, με την τραγουδίστρια να έχει επικεντρωθεί σε ένα μεγάλο έργο (σίγουρα πιο κερδοφόρο), τη δημιουργία μιας πραγματικής αυτοκρατορίας στον κόσμο της μόδας, με την δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ.

«Τους τελευταίους μήνες η τραγουδίστρια έκανε ένα βήμα πίσω. Η Rihanna επέτρεψε η μουσική της να πάει πίσω γιατί είναι στη διαδικασία να λανσάρει τον εαυτό της ως μια σοβαρή σχεδιάστρια μόδας – ξεκινώντας με μια σειρά αξεσουάρ».

Και φαίνεται ότι η RiRi έχει ήδη καταχωρίσει το δικό της σήμα , $CHOOL KIlls.

Μάλιστα μια πηγή αποκάλυψε στο περιοδικό:«Πρόκειται για μια σειρά αξεσουάρ που περιλαμβάνει τα πάντα, από τσάντες tote και πορτοφόλια, μέχρι και σειρά ρούχων αργότερα. Η Rihanna εξακολουθεί να αγαπά τη μουσική, αλλά αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται σε άλλα…»

Έτσι φαίνεται και όλοι εσείς που περιμένετε πως και πως την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ θα πρέπει να κάνετε υπομονή… Αν και περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες του Grazia.

Αφήστε το σχόλιό σας