Τι ετοιμάζουν Μίμης Πλέσσας και Γιάννης Πλούταρχος;

Μία σπουδαία καλλιτεχνική συνάντηση είναι στα σκαριά τον τελευταίο καιρό.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Μίμης Πλέσσας βρέθηκαν χθες (3/12) σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών και φωτογραφήθηκαν μπροστά από το φακό του φωτογράφου Γιώργου Καλφαμανώλη.

Όπως φαίνεται, ο σπουδαίος και διακεκριμένος μουσικοσυνθέτης εμπιστεύεται έναν από τους καλύτερους και πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες των τελευταίων 15 χρόνων σε μία μοναδική και διαφορετική συνεργασία, λεπτομέρειες της οποίας δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί.

Το παρών στη φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε έδωσε και ο παραγωγός Άκης Ευαγγέλου ο οποίος έχει «κλείσει» κατά το παρελθόν σημαντικές συνεργασίες του Γιάννη Πλούταρχου, όπως λόγου χάρη με τον AlBano Carrisi.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, έχοντας επιστρέψει πρόσφατα στην οικογένεια της Minos EMI, αναμένεται να προσθέσει στο πλούσιο ενεργητικό ακόμη μία μεγάλη σύμπραξη καθώς έχει ήδη συνεργαστεί με τους Γιώργο Χατζηνάσιο και Γιάννη Σπανό δισκογραφικά, αλλά και με το Γιώργο Κατσαρό σε μία συναυλία στο νησί της Κέρκυρας το περασμένο καλοκαίρι.

Όσον αφορά τη συνάντησή του με το Μίμη Πλέσσα, οι πρώτες πηγές αναφέρουν ότι θα δούμε και θα ακούσουμε κάτι διαφορετικό που θα αφήσει το στίγμα του.

Η επίσημη σελίδα του καλλιτέχνη στο Facebook και ο παραγωγός Άκης Ευαγγέλου μας αποκάλυψαν τα παρασκήνια από τη φωτογράφιση των δύο αντρών τα οποία βλέπετε στο άρθρο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεγάλη αυτή συνεργασία αναμένονται να βγουν σύντομα στη δημοσιότητα…

Μίμης Πλέσσας - Γιάννης Πλούταρχος (4)

Αφήστε το σχόλιό σας