Η Κρυσταλλία ενώνει τις δυνάμεις της με το Γεράσιμο Ευαγγελάτο και τη Μαριέττα Φαφούτη! Τι ετοιμάζουν;

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» την Κρυσταλλία, το Γεράσιμο Ευαγγελάτο και τη Μαριέττα Φαφούτη… Ήταν μία συνάντηση για… cupcakes ή μία μουσική συνάντηση που θα φτάσει σύντομα στα ηχεία μας;

Η Κρυσταλλία μετά τα δύο τελευταία single της «Πεταλούδα στην Αθήνα», σε μουσική Νίκου Αντύπα και στίχους Άρη Δαβαράκη – με το οποίο, παρεμπιπτόντως, διαγωνίστηκε στο φετινό ελληνικό τελικό της Eurovision – , και «Τα σπασμένα μας γυαλιά», σε μουσική Στέφανου Κορκολή και στίχους Ρεβέκκας Ρούσση, ετοιμάζεται να επανέλθει στη καλλιτεχνική επικαιρότητα με ένα ολοκαίνουριο καλοκαιρινό ξεχωριστό τραγούδι!

«Όπως στο σινεμά – (Fin)»

Τους στίχους υπογράφει ο  Γεράσιμος Ευαγγελάτος , γνωστός από τη συνεργασία του με τη Νατάσα Μποφίλιου («Εν λευκώ», «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει», «Οι μέρες του φωτός», «Σ’έχω βρει και σε χάνω», «Το μέτρημα» κ.ά.), αλλά και με άλλους καλλιτέχνες όπως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη («Να’σαι καλά» κ.ά. ) και τη μουσική η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Μαριέττα Φαφούτη («You give me love», «Take me there», «Kookoobadi» κ.ά. ), με την Κρυσταλλία για άλλη μία φορά να διαφέρει με την ερμηνεία της.

Το «Όπως στο σινεμά – (Fin)» αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από την Platinum Records.

Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι μόνο με το Hit-Channel!

 

Αφήστε το σχόλιό σας