Η Θωμαή Απέργη είναι το νέο πρόσωπο της Panik Records. Πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το πρώτο της single και βίντεο κλιπ, «Μια Βραδιά (What’s Your Name)» τα οποία αποτέλεσαν μια ευχάριστη έκπληξη για την ελληνική μουσική που πλέον έχει αρχίζει να κουράζει από τις, ελλείψει πρωτοτυπίας, πανομοιότυπες κυκλοφορίες. Σε αποκλειστικές της δηλώσεις στο Hit Channel η 23χρονη τραγουδίστρια μίλησε για το ντεμπούτο της στην δισκογραφία:

 

Συγχαρητήρια για την πρώτη σου κυκλοφορία με την Panik Records! Πως νιώθεις για τελικό αποτέλεσμα του «Μια Βραδιά»;

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα του «What’s your name (Μια Βραδιά)» διότι είναι κατι που σαν αποτέλεσμα ικανοποιεί πρωτίστως εμένα και την εταιρεία μου PANIK RECORDS, και σαφέστατα ικανοποιεί το κοινό μέχρι τουλάχιστον το σημείο που έχω δεχτεί καλές κριτικές από πολύ κόσμο σε facebook, twitter και youtube. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και θα ήταν λάθος αν δεν πίστευα πως στο μέλλον πρέπει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά! Είμαι πολύ ευχαριστημένη και ευελπιστώ το ελληνικό κοινό να αγαπήσει πολύ το τραγούδι μου!

Το latin ύφος του τραγούδιού, σε συνδυασμό με τον ελληνικό στίχο, ήταν ένα ρίσκο για σένα;

Καταρχήν το τραγούδι μου έχει κυκλοφορήσει με αγγλικό και ελληνικό στίχο, «What’s your name (Μια Βραδιά)». Η κυκλοφορία του συγκεκριμένου τραγουδιού εν γένει αποτέλεσε μια πρόκληση διότι το ελληνικό κοινό δεν είναι συνηθισμένο σε τέτοιου είδους ακόυσματα, πόσο μάλλον η εκδοχή με τον ελληνικό στίχο. Αποφάσισα να μεταβώ στο επαγγελματικό πεδίο ενασχόλησης με τη μουσική αποκλειστικά για να επικοινωνήσω το δικό μου στυλ μουσικής. Σίγουρα είναι μεγάλο ρίσκο και πρόκληση όμως η ζωή είναι μικρή και πρέπει να ρισκάρουμε γι’αυτά που αγαπάμε.

Το βίντεο κλιπ του «Μια Βραδιά» συζητείται αρκετά λόγω του ταπεραμέντου της ερμηνεύτριας! Παρακολουθείς τα σχόλια του κόσμου;

Ναι τα παρακολουθώ καθημερινά, άλλα είναι αρνητικά άλλα θετικά πλέον όμως δε με πτοεί ό,τι και να διαβάσω! Η αλήθεια είναι οτι στην αρχή που δημοσιεύτηκε το video clip (πριν 1 μήνα δηλαδή) με στεναχωρούσαν τα αρνητικά σχόλια όμως έχω αποδεχτεί πλέον οτι η κριτική είναι μέρος της ζωής μας ανεξάρτητα με το επάγγελμα που κάνει κανείς, κρινόμαστε σε κάθε ρόλο που έχουμε καθημερινά!

 

Ευχαριστούμε την Θωμαή για τις δηλώσεις της, καλή επιτυχία!

 

Αφήστε το σχόλιό σας