Με το «Daddy» ανανεώνεται δισκογραφικά η Θωμαή Απέργη, επιστρέφοντας στο αγγλόφωνο ρεπερτόριο.

Η Θωμαή Απέργη και η Panik Records παρουσιάζουν τη νέα καλοκαιρινή επιτυχία με τίτλο «Daddy».

Το νέο single έρχεται να προστεθεί στις αγγλόφωνες επιτυχίες της «What’s Your Name?», «Summer Nights», «One Last Kiss» και «Keep Your Head Up» και θα μας γεμίσει ρυθμό και όρεξη για το καλοκαίρι.

Η Θωμαή Απέργη ξεδιπλώνει το ερμηνευτικό της ταλέντο τόσο στο τραγούδι όσο και το video clip με δυνατά γυρίσματα και εντυπωσιακές μεταμορφώσεις.

Τη μουσική και τους στίχους στο «Daddy» υπογράφει ο ταλαντούχος Garbiel Russel, τον οποίο είχαμε γνωρίσει ως μέλος των Slick Beats. Τη σκηνοθεσία του video clip ανέλαβε ο Δημήτρης Γκάνιος.

Το ολοκαίνουριο single της Θωμαής Απέργη με τίτλο «Daddy» κυκλοφορεί από την Panik Records σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής.

Τη φετινή σεζόν, η Θωμαή Απέργη πλαισίωνε τον Γιώργο Σαμπάνη στις εμφανίσεις του στο  γνώριμο στέκι του, στο «Acro Club», προσθέτοντας στο πρόγραμμα το μεσογειακό ταμπεραμέντο που την έκανε να ξεχωρίσει από τα πρώτα της βήματα στη μουσική σκηνή.

Η τελευταία ελληνόφωνη κυκλοφορία της τραγουδίστριας ήταν το λαμπερό και γεμάτο ενέργεια τραγούδι «Η Γυναίκα Που Αγαπά», που ακούσαμε τον προηγούμενο Νοέμβριο.

Προηγουμένως, ο Νίκος Βέρτης και ο στενός συνεργάτης του – στιχουργός Γιώργος Τσοπάνης είχαν εμπιστευθεί στη Θωμαή Aπέργη το «Ό,τι Αγάπησα Εσύ».

Αφήστε το σχόλιό σας