Η τριάδα του «La Banda» συμπληρώθηκε με το Θοδωρή Μαραντίνη να υπογράφει επίσημα το συμβόλαιό του.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι το τρίτο και τελευταίο όνομα που συμπληρώνει την κριτική επιτροπή του «La Banda», μετά την Ελένη Φουρέιρα και το Μιχάλη Κουινέλη των Stavento.

Ο αγαπημένος frontman των Onirama, ενός από το μακροβιότερα ελληνικά συγκροτήματα, έρχεται στο Epsilon TV και από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στη θέση της κριτικής επιτροπής του συναρπαστικού μουσικού talent show «La Banda».

Έχοντας στο ενεργητικό του πολύ μεγάλες επιτυχίες, έρχεται στο «La Banda» και με την εμπειρία του θα δείξει το δρόμο στα παιδιά, για να δημιουργήσουν το επόμενο boy band που θα σαρώσει.

Με το απίστευτο χιούμορ του, τη θετική του ενέργεια και την εμπειρία του θα είναι ο καλύτερος σύμμαχος των παιδιών και θα τα βοηθήσει να φτάσουν στον στόχο τους.

«Ο Θοδωρής Μαραντίνης από τη νέα σεζόν στο “La Banda” και στο Epsilon TV που αλλάζει», καταλήγει η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Άλκηστις Μαραγκουδάκη - Θοδωρής Μαραντίνης - Hit Channel
Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη (Chief Content Officer του Epsilon TV) και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Το «La Banda» αναζητά το απόλυτο pop συγκρότημα και για πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά, το κοινό έχει από την πρώτη στιγμή τον έλεγχο του παιχνιδιού.

To μουσικό show παρουσιάζει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τους διαγωνιζόμενους καθώς αυτοί περπατούν πάνω στη σκηνή και στο κόκκινο χαλί κρινόμενοι πρώτα από το κοινό προκειμένου να περάσουν την διαδικασία της ακρόασης (audition) από τους κριτές.

Μόνο πέντε διαγωνιζόμενοι θα καταφέρουν να εκπληρώσουν το απόλυτο όνειρό τους, και να προχωρήσουν προς το δρόμο της δόξας, με το να γίνουν μέλη ενός συγκροτήματος.

 

Αφήστε το σχόλιό σας