«Παίξε Μαζί Μου», προκαλεί ο Θοδωρής Φέρρης.

Ο Θοδωρής Φέρρης παρουσιάζει το video clip για το νέο τραγούδι του «Παίξε Μαζί Μου».

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και σε ηλικία 5 ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στην Αθήνα και εν συνεχεία στη Θεσσαλονίκη.

Ο Θοδωρής Φέρρης προέρχεται από μία κατεξοχήν μουσική οικογένεια, οπότε η ενασχόλησή του με το τραγούδι ήταν φυσικό επακόλουθο. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει και ο ίδιος: «Από τη στιγμή που θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδάω, δεν μπορώ να με φανταστώ να ασχολούμαι με κάτι άλλο».

Στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας έκανε μεγάλες συνεργασίες, με ονόματα όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Βέρτης και άλλοι, που τον γέμισαν ακόμη περισσότερες γνώσεις πάνω στο μεγάλο του πάθος.

Τον Νοέμβριο του 2013, εγκαινίασε τη συνεργασία του με τη δισκογραφική εταιρεία της Heaven Music, κυκλοφορώντας το τραγούδι «Έτσι Απλά».

«Παίξε Μαζί Μου», τραγουδάει τώρα ο Θοδωρής Φέρρης με την αυθεντική λαϊκή φωνή του σε ένα τραγούδι που υπογράφει εξ ολοκλήρου σε μουσική και σε στίχους ο πολυτάλαντος Πέτρος Ιακωβίδης, ένας επιτυχημένος τραγουδιστής – τραγουδοποιός που έχει σφραγίσει κορυφαίες επιτυχίες.

Την παραγωγή και την ενορχήστρωση στο «Παίξε Μαζί Μου» επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Βλασακούδης από την Icon Music. Το ασπρόμαυρο video clip του τραγουδιού έχει σκηνοθετήσει ο Γιώργος Λέντζας.

Το «Παίξε Μαζί Μου» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας