Το πιο απίθανο έκαναν οι Thirty Seconds To Mars για να αποφύγουν κάθε ανεπιθύμητη διαρροή.

Οι Thirty Seconds To Mars επανήλθαν με νέο δίσκο μετά από πέντε χρόνια, το «America», και ο Jared Leto αποκάλυψε πως η μπάντα του έχτισε ένα κρυφό στούντιο ηχογράφησης για να διασφαλίσουν ότι δε θα διαρρεύσει η μουσική τους.

«Το ονομάζουμε Διεθνές Κέντρο για την Πρόοδο των Τεχνών και των Επιστημών του Ήχου. Είναι σαν το “Fight Club”, ο πρώτος κανόνας είναι ότι ποτέ δε μιλάμε γι’ αυτό», σχολίασε.

Παρόλο που είναι μεγάλος υποστηρικτής της τεχνολογίας, ο Jared Leto ανησυχεί επίσης για την πιθανή επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Star», εξήγησε: «Νομίζω είναι αναπόφευκτο ότι πρόκειται να δημιουργήσουμε τεχνολογία που θα είναι κατά κάποιον τρόπο εξυπνότερη από εμάς.»

«Υπάρχουν κίνδυνοι, η τεχνολογία μπορεί να αντικαταστήσει την ανθρώπινη καρδιά, μπορεί επίσης να φέρει μεγάλη απελπισία και τραγωδία.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ Οι Thirty Seconds To Mars παρουσιάζουν το μεγαλείο μίας αλλιώτικης Αμερικής

Το «America» είναι το πρώτο ολοκληρωμένο δείγμα των Thirty Seconds To Mars μετά την αυτοκτονία του Chester Bennington των Linkin Park, τον Ιούλιο του 2017. O Jared Leto, ο οποίος περιόδευσε μαζί με τον Bennington το 2014, νιώθει ευγνώμων για τη βοήθεια που του πρόσφερε στην καριέρα του.

«Ήταν φίλος, συνάδελφος και καλλιτέχνης που μας πρόσφερε μία απίστευτη ευκαιρία με τους Linkin Park», μοιράζεται. «Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό κεφάλαιο στις ζωές μας, περάσαμε είκοσι ημέρες μαζί περιοδεύοντας, έχω τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις.»

Εν τω μεταξύ, ο frontman των Thirty Seconds To Mars εκμυστηρεύθηκε ότι ο νέος δίσκος του συγκροτήματος έχει εμπνευστεί από το φόβο. Για την ακρίβεια έθεσε την έμπνευση ως: «Φόβος. Αποτυχία. Ελπίδα. Όνειρα. Αγάπη.»

«Όταν γράφεις ένα άλμπουμ κατά μήκος πέντε ετών, θα βιώσεις διαφορετικά πράγματα», είπε.

«Είτε πρόκειται για ένα τραγούδι όπως το “Walk on Water”, το οποίο μιλάει για τις εποχές που ζούμε, ένα τραγούδι για την αλλαγή και το να υποστηρίζεις κάτι που πιστεύεις. Ή το “Dangerous Night”, ένα τραγούδι για μία σχέση. Πέντε χρόνια είναι μία καλή ποσότητα χρόνου να σκεφτείς για μία ευρεία ποικιλία θεμάτων, για τα οποία είναι ωραίο να μιλάμε για αρκετό χρόνο ώστε να φτιάξεις ένα άλμπουμ.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας