Θύμωσε πολύ η Madonna. Εχτές δεκατρία τραγούδια από το νέο της άλμπουμ – για την ώρα λέγεται “Iconic” – διέρρευσαν στο internet.

H διάσημη τραγουδίστρια, θύμα πολλών διαρροών το τελευταίο διάστημα σχολίασε το γεγονός με μια δημοσίευση στο Instagram στην οποία διευκρίνισε πως τα τραγούδια που βρέθηκαν online δεν είναι τίποτα περισσότερο από ελλιπή demo που δεν είναι έτοιμοι να «να παρουσιαστούν στον κόσμο»:

«Σας ευχαριστώ που δεν τον ακούσατε. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Ευχαριστώ για την αναμονή. Αν έχετε ακούσει, να ξέρετε ότι είναι μόνο demo που έχει κλαπεί εδώ και πολύ καιρό δεν είναι ακόμη έτοιμο για να παρουσιαστεί στον κόσμο »

Αρχικά η κυρία Ciccone είχε γράψει ένα μήνυμα πολύ πιο βαρύ, αλλά αποφάσισε να το διαγράψει. Σύμφωνα με το Time, η Madonna είχε συγκρίνει την κλοπή σε μια «μορφή της τρομοκρατίας»:

«Αυτός είναι ένας καλλιτεχνικός βιασμός! Αυτά είναι demos που έγινα εδώ και πολύ καιρό, τα μισά από αυτά δεν θα είναι καν για το νέο άλμπουμ.Τα άλλα μισά είναι εντελώς αλλαγμένα. Αυτή είναι μια μορφή τρομοκρατίας. Γιατί οι άνθρωποι θέλουν να καταστρέψουν τη διαδικασία της καλλιτεχνικής δημιουργίας; Γιατί να κλέψουν; Γιατί να μου αφαιρούν τη δυνατότητα να ολοκληρώσω τη δουλειά μου και να δώσω μόνο το καλύτερο;»

Στη θέση αυτού του μηνύματος δημοσιεύτηκε στο προηγούμενο post, όπου η Madonna ευχαρίστησε όλους τους οπαδούς οι οποίοι αρνήθηκαν να ακούσετε το υλικό που διέρρευσε παράνομα.

Αφήστε το σχόλιό σας