Μπλεξίματα με εκβιαστές φαίνεται πως έχουν ο Gerard Piqué και η Shakira, με έναν πρώην υπάλληλο του διάσημου ζευγαριού, να τους εκβιάζει με sex tape που έχει στην κατοχή του

Την ώρα που το σκάνδαλο με το «ροζ» εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά απασχολεί την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη, έρχεται στο προσκήνιο ένα νέο περιστατικό που αν αποδειχθεί σίγουρα θα κάνει πολύ μεγαλύτερο «μπαμ».

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Gerard Piqué και η Shakira, έχουν… μπλεξίματα, αφού φαίνεται πως έχουν πέσει θύματα «ροζ» εκβιασμού.

Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης της Μπαρτσελόνα και η Κολομβιανή σούπερ σταρ, απειλούνται από έναν πρώην υπάλληλο τους, ο οποίος ζητάει χρήματα προκειμένου να μη δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο με τις επίμαχες ερωτικές περιπτύξεις του διάσημου ζευγαριού.

Ο εκβιαστής φαίνεται πως έχει στην κατοχή του βίντεο με ερωτικές στιγμές του Piqué και της Shakira στο σπίτι τους, για τη μη δημοσιοποίηση του οποίου, απαιτεί ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί πάντως είναι, πως Shakira και Piqué είχαν απασχολήσει με παρόμοιο θέμα πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν και πάλι υπάλληλος τους, ισχυριζόταν πως είχε sex tape με τις ερωτικές συνευρέσεις τους στο σκάφος, παρόλο που δεν κυκλοφόρησε.

Για το θέμα δεν έχει τοποθετηθεί κανείς προς το παρόν από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Αφήστε το σχόλιό σας