Έπειτα από τις αγαπημένες επιτυχίες «Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα» και «Ανήσυχος Καιρός», η Νατάσα Θεοδωρίδου συμπράττει για άλλη μία φορά με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Σαμπάνης διασταυρώνουν ξανά τις καλλιτεχνικές πορείες τους.

Παρότι ο υπερταλαντούχος τραγουδιστής – τραγουδοποιός έχει συμπράξει δισκογραφικά με σύσσωμο σχεδόν το ελληνικό πεντάγραμμο, η συνεργασία του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου εγκαινιάστηκε στα τέλη του 2015, όταν κυκλοφορήσαν τη μεγάλη και αγαπημένη επιτυχία «Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα».

Το τραγούδι αναρριχήθηκε στην κορυφαία τριάδα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο και οι προβολές που έχει καταγράψει στο YouTube ανέρχονται στα 15 εκατομμύρια.

Συνέχισαν μαζί φέρνοντας έναν… «Ανήσυχο Καιρό» στις ραδιοφωνικές συχνότητες που αποδείχθηκε «φίλος» παρά «εχθρός» τους και αντίκρισε μία θέση στο Top 6 του ελληνικού Airplay Chart, ενώ έχει ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια επισκέψεων.

Πριν ακριβώς ένα χρόνο, η Νατάσα Θεοδωρίδου κυκλοφόρησε την τελευταία δισκογραφική δουλειά της με γενικό τίτλο «Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα» και ο Γιώργος Σαμπάνης ήταν και πάλι εκεί με το δημιουργικό ταλέντο του, συνεισφέροντας με άλλα δύο μοναδικά τραγούδια: Το «Για Χάρη Σου» και το «Δε Στα ‘Πα Όλα». Και τα τέσσερα τραγούδια που έχουν αναφερθεί υπέγραψε στιχουργικά η Ελένη Γιαννατσούλια.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αρχίζει τις εμφανίσεις της με μία… ιερά συμμαχία με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο «Ιερά Οδός» και αναμένεται να ανέβει στη σκηνή ανανεωμένη μουσικά.

Για το συγκεκριμένο σκοπό, συναντά ξανά τον Γιώργο Σαμπάνη, με τον οποίο βρίσκεται στο στούντιο αυτές τις ημέρες και μαζί ετοιμάζουν την επόμενη επιτυχία τους που ανυπομονούμε να ακούσουμε.

Το Hit Channel προτείνει:
Τα 10 καλύτερα τραγούδια που χάρισε η Νατάσα Θεοδωρίδου

Νατάσα Θεοδωρίδου - Τα 10 καλύτερα τραγούδια - Natasa Theodoridou - 10 Best Songs - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας