Η Ευρυδίκη κάνει ένα τελευταίο «πάρτι», με καλεσμένους αυτή τη φορά τη Νατάσα Θεοδωρίδου και το Γιώργο Παπαδόπουλο.

Για ένα τελευταίο προγραμματισμένο «πάρτι» θα βρεθεί η Ευρυδίκη στο «Hotel Ερμού», την Πέμπτη 29 Μαρτίου.

Μαζί με την Ευρυδίκη στη σκηνή του μαγαζιού, που έχει γίνει το στέκι της Αθήνας για τις Πέμπτες, θα βρίσκεται μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές τραγουδίστριες στην Ελλάδα, η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Μαζί τους ο πολύ καλός φίλος της Ευρυδίκης, ο συνθέτης και τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος.

Με το μοναδικό αυτό «Πάρτι» ολοκληρώνεται ο δεύτερος πολύ επιτυχημένος κύκλος εμφανίσεων της Ευρυδίκης που κάθε Πέμπτη παρουσίαζε μία διαφορετική μουσική παράσταση με guest από όλο το φάσμα της Ελληνικής μουσικής σκηνής που άφησαν αίσθηση.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα με τη σπουδαία φωνή και την αστείρευτη ενέργεια, μας προσκαλεί σε ένα ανατρεπτικό ταξίδι στο χρόνο με έμφαση στις αγαπημένες δεκαετίες των ’60s, ’70s, ’80s και ’90s, έχοντας στο πλευρό της τον ταλαντούχο Νικόλα Ραπτάκη, την εξαιρετική μπάντα της, αλλά και τους super special καλεσμένους, που θα κάνουν το «πεμπτιάτικο» πάρτι στο «Hotel Ερμού» το πιο hot meeting point της πόλης!

Η Ευρυδίκη και οι εξαιρετικοί καλεσμένοι – έκπληξη που θα μοιραστούν μαζί της τη σκηνή, ετοιμάζουν για εσάς ένα πρόγραμμα ακόμα πιο χαρούμενο, ακόμα πιο δυναμικό, ακόμα πιο νοσταλγικό.

Αφήστε το σχόλιό σας