Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, με guest τον Παντελή Καναράκη, σας περιμένουν στη μοναδική συναυλία τους στην Αθήνα.

Για πρώτη φορά η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδά στο Κηποθέατρο Παπάγου, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου. Μαζί της ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που το ταλέντο του στη μουσική και την εκπληκτική φωνή του έχουν αναγνωρίσει καταξιωμένοι Έλληνες καλλιτέχνες.

Guest star ο Παντελής Καναράκης.

Αυτό το καλοκαίρι, η Νατάσα Θεοδωρίδου ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο με μία αγκαλιά γεμάτη μουσικές που ταξιδεύουν, μία αγκαλιά γεμάτη τραγούδια  που ξεχωρίζουν, μία αγκαλιά γεμάτη ερμηνείες με ψυχή, έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει να μας χαρίζει.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα επιλέγει τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και μεγάλα λαϊκά τραγούδια του χθες και του σήμερα, δημιουργώντας μία μεγάλη παρέα με το κοινό.

Μαζί της και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ένας από τους πιο επιτυχημένους ερμηνευτές και δημιουργούς της γενιάς του, με την μελωδική του φωνή και τις επιτυχίες του, πλαισιώνει την Νατάσα Θεοδωρίδου και χαρίζουν ένα μοναδικό διασκεδαστικό live party.

Την παρέα συμπληρώνει ο Παντελής Καναράκης, ένας από τους αγαπημένους κωμικούς ηθοποιούς, ο οποίος συναντάει επί σκηνής την αγαπημένη του φίλη Νατάσα Θεοδωρίδου και χαρίζει δυνατές στιγμές γέλιου με το ιδιαίτερο χιούμορ του που ξεχωρίζει και που αγάπησε ο κόσμος.

Κηποθέατρο Παπάγου
Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018
Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή Εισιτηρίου
15 € γενική είσοδο
Το εισιτήριο δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου

Προπώληση
Ticket Services
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr

Public
– Σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
– Στο tickets.public.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας