Εφτά σταθμούς θα επισκεφθούν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μετά τη συνεργασία τους επί σκηνής στο «Ιερά Οδός» τη φετινή σεζόν, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος ετοιμάζουν αποσκευές για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μία από τις πιο σημαντικές λαϊκές τραγουδίστριες των ημερών μας και ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές – τραγουδοποιούς της γενιάς του ταξιδεύουν έως την άλλη όχθη του Ατλαντικού, όπου θα πραγματοποιήσουν εφτά μοναδικές εμφανίσεις.

Ένα ταξίδι γεμάτο τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριό τους, καθώς και σημαντικά τραγούδια του χθες και του σήμερα. Μέσα από τη μεγάλη αγάπη τους για το τραγούδι, κάθε συνάντηση με το κοινό του απόδημου ελληνισμού θα μετατραπεί σε μία μεγάλη παρέα που τραγουδά, συγκινείται, χαμογελά.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα είναι εκεί, έτσι όπως ξέρουν να δημιουργούν τη δική τους μοναδική ατμόσφαιρα που περιέχει όλο το καλό ελληνικό τραγούδι, σε ένα ευρύ φάσμα από την υποβλητική ατμόσφαιρα στην εξωστρέφεια και τη διασκέδαση.

Το πρόγραμμα της περιοδείας τους:

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου – Φλόριντα (Innisbrook, A Salamander Golf & Spa Resort)
Σάββατο 17 Φεβρουαρίου – Σικάγο (The Meadows Club)
Παρασκευή 23 & Σάββατο 24 Φεβρουαρίου – Νέα Υόρκη (Melrose Ballroom)
Παρασκευή 2 Μαρτίου – Τορόντο (Paramount Eventspace)
Σάββατο 3 Μαρτίου – Μόντρεαλ (Palace Reception Hall)
Κυριακή 4 Μαρτίου – Βοστόνη (Royale)

«Αν Είχα Μείνει»: Ένα άψογο τραγούδι από τη
Νατάσα Θεοδωρίδου σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου

Νατάσα Θεοδωρίδου - Αν Είχα Μείνει (official video clip 2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας