Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι καλεσμένη στο πρόγραμμα «Τα Πιο Ωραία Λαϊκά» της Λίνας Νικολακοπούλου στο «Άλσος».

Όταν πρωτακούσαμε «Τα Πιο Ωραία Λαϊκά» της Λίνας Νικολακοπούλου στα ραδιόφωνα γεμίσαμε μνήμες και εικόνες που έχουμε όλοι βιώσει και είναι ακόμα ζωντανές μέσα μας.

Μετά από τις δύο εμφανίσεις του Παντελή Θαλασσινού, η Νατάσα Θεοδωρίδου θα μοιραστεί μαζί μας στο «Άλσος» την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου τα δικά της πιο ωραία λαϊκά, παλιά και νέα. Με μεγάλη χαρά θα περιμένουμε αυτήν την ωραία συνάντηση.

«Τα Πιο Ωραία Λαϊκά»

Μία μουσική παράσταση για εκείνους που έχουν γυρίσει με το δάχτυλο το καντράν του τηλεφώνου σχηματίζοντας αριθμούς, για εκείνους που έχουν πατήσει γράμματα και αριθμούς στα φωτεινά κουμπιά ενός jukebox και έχει ακούσει όλη η σάλα το τραγούδι που διάλεξαν εκείνη την ώρα η καρδιά τους.

Μία μουσική παράσταση για εκείνους που το ‘χουν εύκολο να γιορτάζουν με το τίποτα, αφήνοντας αγαπημένα τραγούδια να τους ταξιδεύουν σε χρόνια και εποχές που είναι ακόμα ζωντανά μέσα μας.

Μία μουσική παράσταση για εκείνους που έχουν κάνει «like» στις ψηφιακές μας γειτονιές σε τραγούδια και μουσικές από τα μέρη της Μικράς Ασίας, των νησιών, του Πειραιά, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του ’50, του ’60 και μέχρι σήμερα: Μητσάκης, Χιώτης, Παπαϊωάννου, Βαμβακάρης, Ζαμπέτας, Καλδάρας, Γαβαλάς, Καρανικόλας, Βοσκόπουλος, Κουγιουμτζής, Λοίζος, Πλέσσας, Σπανός, Άκης Πάνου, Νικολόπουλος, Σούκας, Πάριος, Βαγιόπουλος, Αλαγιάννη, Κραουνάκης, Ρεμπούτσικα.

Η Λίνα Νικολακοπούλου και η Νατάσα Θεοδωρίδου σας περιμένουν στο «Άλσος», γιατί το λαϊκό τραγούδι είναι ο πιο σύντομος δρόμος για να νιώσουμε όλοι συγγενείς και φίλοι.

Τραγουδούν οι Ρία Ελληνίδου, Θάνος Ματζίλης, Νεκταρήλια Τσομπάνογλου. Στο μπουζούκι ο Μανώλης Πάππος

Παίζουν οι μουσικοί:
Μανώλης Πάππος – μπουζούκι
Αυγερινή Γάτση – ακορντεόν, νέι, τραγούδι
Ηλίας Μαντικός – κανονάκι
Στράτος Σαμιώτης – κρουστά
Μιχάλης Δάρμας – μπάσο
Κώστας Νικολόπουλος – κιθάρες

Καλλιτεχνική επιμέλεια – Επιλογή τραγουδιών: Λίνα Νικολακοπούλου
Ενορχηστρώσεις: Κώστας Νικολόπουλος
Ηχοληψία: Παναγιώτης Πετρονικολός, Ηλίας Τριντής
Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη

Οργάνωση Παραγωγής: Αναστασία Ταμουρίδου – ARTos & Θέαμα

 

Αφήστε το σχόλιό σας