Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος υποδέχονται το κοινό, για να το διασκεδάσουν όπως μόνο εκείνοι μπορούν.

Μία… «ιερά συμμαχία» με τρεις σημαντικούς καλλιτέχνες να ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος μοιράζονται για πρώτη φορά στη σκηνή του «Ιερά Οδός».

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τον Ιούλιο, οι τρεις υπέροχες φωνές που γοητεύουν κάθε φορά με τις καθηλωτικές ερμηνείες τους και τα εξαιρετικά τραγούδια τους θα απλώσουν το δικό τους «άρωμα» στη νυχτερινή Αθήνα, σε ένα σχήμα που υπόσχεται να προσφέρει ποιοτική διασκέδαση.

Η αρχική δόκιμη έγινε με την «πρώτη συνάντηση», δύο κοινές συναυλίες που έδωσαν η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Μελίνα Ασλανίδου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, έχοντας μαζί τους το δεξιοτέχνη Χρήστο Νικολόπουλο.

Αυτό το χειμώνα, προστίθεται στη συντροφιά τους ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές – τραγουδοποιούς της γενιάς του, με τον οποίο συνδέονται αμφότερες. Στη Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε την εξαιρετική επιτυχία «Αν Είχα Μείνει», ενώ για τη Μελίνα Ασλανίδου έχει υπογράψει συνθετικά τις μεγάλες επιτυχίες «Δεν Έχω Διεύθυνση», «Να Με Δικαιολογήσεις», «Προσωπική Επιλογή», «Αχ! Κινδυνεύω», «Καλοκαίρι Αγκαλιά Μου», «Τετάρτη Βράδυ» και όχι μόνο.

Τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες του κοινού με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό τους θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό κλίμα που θα ισορροπεί μεταξύ της διασκέδασης και της συγκίνησης, μετατρέποντας κάθε βραδιά σε μία μεγάλη μουσική παρέα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος ξεκινούν εμφανίσεις στο «Ιερά Οδός» από τις 20 Οκτωβρίου 27 Οκτωβρίου και θα τραγουδούν μαζί μέχρι τις αρχές του 2018.

Αφήστε το σχόλιό σας