Το ντουέτο της χρονιάς, που δεν είναι άλλο από το «Λάθος Μου», αποκτά εικόνα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας βάζουν στα παρασκήνια για την οπτικοποίηση της συνεργασίας τους.

Δύο από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του σήμερα διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά δισκογραφικά και μας χάρισαν απλόχερα ένα υπέροχο ντουέτο, μία πολύ ξεχωριστή στιγμή δημιουργικής ανταλλαγής που αναμφισβήτητα έχει έναν πολύ όμορφο καρπό.

Το «Λάθος Μου» είναι ένα τραγούδι στους ρυθμούς του ζεϊμπέκικου με νοσταλγική διάθεση και με έντονο το σημάδι από τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ενδεικτικό της μεγάλης προσμονής για την κυκλοφορία του «Λάθος Μου» είναι το γεγονός ότι εκτινάχθηκε στις πρώτες θέσεις του ελληνικού iTunes αμέσως μόλις έγινε διαθέσιμο, ενώ βρίσκεται στις κορυφαίες τάσεις του YouTube έχοντας προβληθεί 360.000 φορές μέσα σε τέσσερις ημέρες.

Τα γυρίσματα για το video clip πραγματοποιήθηκαν σε γνωστό στούντιο ηχογράφησης με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας, δημιουργώντας μία επιβλητική ατμόσφαιρα που θα τονίσει τις ερμηνείες των δύο καλλιτεχνών.

THEODORIDOU - ARGIROS - LATHOS MOU - VIDEO CLIP BTS - Hit Channel - Θεοδωρίδου Αργυρός - Λάθος Μου

Το ντουέτο της χρονιάς κυκλοφορεί από τη Heaven Music και την Panik Platinum.

Τη μουσική υπογράφει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, σε μία από τις λιγοστές στιγμές που παρουσιάζει το ταλέντο του ως δημιουργός. Οι στίχοι ανήκουν στον Κωνσταντίνο Αργυρό και στο Λευτέρη Κιντάτο.

THEODORIDOU - ARGIROS - LATHOS MOU - VIDEO CLIP BTS - Hit Channel - Θεοδωρίδου Αργυρός - Λάθος Μου

«Πραγματικά απόλαυσα αυτή την συνεργασία. Νιώθω ευγνώμων που μια καλλιτεχνική μου έμπνευση ταυτίστηκε με την υπέροχη φωνή σου… τιμή μου!», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

THEODORIDOU - ARGIROS - LATHOS MOU - VIDEO CLIP BTS - Hit Channel - Θεοδωρίδου Αργυρός - Λάθος Μου

Το «Λάθος Μου» αποτελεί το μοναδικό ντουέτο που θα συναντήσουμε στο νέο δίσκο της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία θα γίνει πραγματικότητα εντός του Απριλίου από τη Heaven Music.

Επίσης, θα περιλαμβάνεται στο καινούριο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αργυρού που θα κυκλοφορήσει το Μάιο από την Panik Platinum.

Το video clip θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 24 Μαρτίου.

Αφήστε το σχόλιό σας