Μία ερμηνεύτρια με ήθος και σοβαρότητα ερμηνεύει ένα τραγούδι με τη δική του ιστορία.

Η Θεανώ Σακαλίδου κάνει ντεμπούτο στη δισκογραφία με μία διασκευή στο κλασικό τραγούδι «Έκλαψα Χθες», την οποία επιμελήθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Η νεαρή ερμηνεύτρια συστήθηκε στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στον τελευταίο κύκλο του «The Voice Of Greece». Η Θεανώ Σακαλίδου έφτασε στους ημιτελικούς του μουσικού show με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, έχοντας ξεχωρίσει για τις μοναδικές ερμηνείες και τη ζεστή φωνή της.

Το «Έκλαψα Χθες» είναι ένα τραγούδι με τη δική του ιστορία.

Ακούστηκε για πρώτη φορά στη θρυλική κινηματογραφική ταινία «Οι Θαλασσιές Οι Χάντρες» (1967), ένα από τα αξεπέραστα έγχρωμα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη που έφτασε έως το Φεστιβάλ των Καννών.

Η μουσική ανήκει στον κορυφαίο συνθέτη Μίμη Πλέσσα και τους στίχους έχει υπογράψει ο ποιητής και στιχουργός Άκης Δασκαλόπουλος. Η Μαίρη Χρονοπούλου ερμήνευσε το «Έκλαψα Χθες» στο πανί και ακολούθησε η ερμηνεία του Γιάννη Πουλόπουλου. Το τραγούδι έχει ηχογραφήσει και η Μαρινέλλα.

Ο Κωστής Μαραβέγιας διαχειρίζεται με σεβασμό την πολύτιμη ιστορία του «Έκλαψα Χθες», φροντίζοντας τη διασκευή και την ενορχήστρωση.

Η Θεανώ Σακαλίδου, μία ερμηνεύτρια με ήθος και σοβαρότητα που ήρθε για να μείνει,  ερμηνεύει το «Έκλαψα Χθες» με την αισθαντική φωνή της, ξυπνώντας αναμνήσεις από το δεύτερο ημιτελικό του «The Voice Of Greece» στον οποίο είχε διαγωνιστεί με το ίδιο τραγούδι.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα συνόδευσε το προηγούμενο διάστημα τον Κωστή Μαραβέγια στις τέσσερις παραστάσεις που έδωσαν παράταση στις εμφανίσεις του στο «Anodos Live Stage», αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας