Το «The X Factor 2» συνεχίζεται απόψε με την προβολή του τρίτου επεισοδίου των Auditions.

Η αναζήτηση των ταλέντων για το επόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής συνεχίζεται στο «The X Factor 2».

Απόψε το βράδυ στις 9 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έρχεται η τρίτη audition του «The X Factor 2», του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, που έχει ανακαλύψει και αναδείξει καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας.

Η κριτική επιτροπή που απαρτίζουν οι Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μπάμπης Στόκας παίρνει θέση και συνεχίζουν το κυνήγι των ταλέντων. Στα παρασκήνια η Ευαγγελία Αραβανή παρακολουθεί με φιλικά πρόσωπα των διαγωνιζομένων την προσπάθεια τους να πάρουν το εισιτήριο για το Bootcamp.

Απόψε στις 9 το βράδυ απολαύστε το τρίτο επεισόδιο από τις Auditions με τους φιλόδοξους τραγουδιστές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Λάβετε θέσεις!

Πως θα αντιδράσει η 21χρονη Ελληνογερμανίδα από τη Θεσσαλονίκη που μόλις τελειώσει την ερμηνεία της ο Μπάμπης Στόκας θα της πει πως είναι «έτοιμη για ηχογράφηση»; Ποιος είναι ο 59χρονος διαγωνιζόμενος που ασχολείται μόνο έξι μήνες με το τραγούδι; Θα καταφέρει να αποσπάσει το «ναι» από την κριτική επιτροπή;

«Είσαι για αριστείο» θα πει ο Γιώργος Μαζωνάκης σε μια 16χρονη, ενώ ο Γιώργος Παπαδόπουλος απευθυνόμενος σε μια άλλη νεαρή διαγωνιζόμενη θα της πει: «Θεωρώ πως μπροστά μου έχω μια μεγάλη τραγουδίστρια». Όσο για μια Ιταλίδα τουρίστρια που δεν ήταν διαγωνιζόμενη αλλά… είδε φως και μπήκε, τραγούδησε και ενθουσίασε την επιτροπή.

Το τρίτο επεισόδιο των Auditions του «The X Factor 2» έρχεται πιο φαντασμαγορικό από ποτέ και αναζητά το επόμενο μουσικό είδωλο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας