Τα διπλά εβδομαδιαία επεισόδια του «The X Factor 2» ξεκίνησαν. Τι συνέβη στο έβδομο live show;

Το φαντασμαγορικό έβδομο live του «The X Factor 2», απόλαυσαν το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουλίου το κοινό και οι τηλεθεατές από το κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου.

Στη σκηνή του μουσικού talent show ανέβηκε στην έναρξη ο STAN και πριν το κλείσιμο ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που σηκώθηκε για λίγο από την καρέκλα του κριτή. Οι δυο καλλιτέχνες ερμήνευσαν παλιές και νέες, αγαπημένες επιτυχίες τους.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς υποδέχτηκε σκηνή τους τέσσερις κριτές: Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τάμτα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας  είχαν τον τελικό λόγο για το ποιος από τους διαγωνιζόμενους θα αποχωρήσει από το show.

Όταν ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους και οι εφτά συμμετέχοντες, οι τέσσερις ομάδες ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους. Ο Σάκης Ρουβάς με βάση την ψηφοφορία του κοινού ανακοίνωσε τους πέντε διαγωνιζόμενους με τις περισσότερες ψήφους, που παρέμειναν στο «The X Factor 2».

Οι δύο που απέμειναν ο Βασίλης Πορφυράκης και η Θάλεια Τσιατίνη, τραγούδησαν από ένα κομμάτι δικής τους επιλογής και οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει από το talent show η Θάλεια Τσιατίνη.

Ραντεβού στο επόμενο live του «The X Factor 2», την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 21:00 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δείτε όλες τις εμφανίσεις από το 7ο live του «The X Factor 2» παρακάτω:

Μην το χάσετε:
Διαβάστε εδώ όλα τα νέα του «The X Factor»

The X Factor (logo) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας