Οι κριτές είχαν την τελική απόφαση για το ποιος διαγωνιζόμενος θα εγκατέλειπε το «The X Factor 2» στο τρίτο live.

Πιο φαντασμαγορικό ήταν το τρίτο live του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, του «The X Factor 2», το βράδυ της Πέμπτης 15 Ιουνίου.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς υποδέχτηκε τους τέσσερις κριτές ενώ ο ρόλος τους δυσκολεύει. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τάμτα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας είχαν τον τελικό λόγο για το ποιος από τους διαγωνιζόμενους θα αποχωρήσει από το show.

Guest star της βραδιάς ο «Διάσημος» Bo, που αποχώρησε πρόσφατα από το «Survivor» και ερμήνευσε το καινούριο του τραγούδι «Μόνο εσύ» μαζί με τη Γεωργία Βρανά και το «Τι Άλλο Θέλεις;» με τη Χριστίνα Σάλτη να τον συνοδεύει.

Έκπληξη της βραδιάς η αισθησιακή Jenn Morel, μια Δομινικανή τραγουδίστρια που με το τραγούδι της «Ponteme» ξεσήκωσε με την εκρηκτική τους εμφάνιση το κοινό στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου.

Η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή κατά τη διάρκεια της βραδιάς βρισκόταν στο ειδικά διαμορφωμένο green room, όπου είχε δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα μας ενημέρωνε και για τα όσα καταγράφονταν στα social media.

Εντυπωσιακά ήταν για μια ακόμη φορά τα σκηνοθετικά ευρήματα που συνόδευαν όλα τα μουσικά κομμάτια αλλά και τα χορευτικά υπό της οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings. Το κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου από νωρίς είχε γεμίσει ασφυκτικά με τον κόσμο για να εμψυχώσει τους διαγωνιζόμενους.

Όταν ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους και οι 10 συμμετέχοντες, οι τέσσερις ομάδες ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους.

Ο Σάκης Ρουβάς με βάση την ψηφοφορία του κοινού ανακοίνωσε τους οκτώ διαγωνιζόμενους με τις περισσότερες ψήφους, που παρέμειναν στο μουσικό talent show. Οι δύο που απέμειναν ο Βασίλης Πορφυράκης και η Μαριάννα Γεωργιάδου τραγούδησαν από ένα κομμάτι δικής τους επιλογής και οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει από το «Τhe X Factor 2» η Μαριάννα Γεωργιάδου.

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου, στις 21:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι εννέα συμμετέχοντες παίρνουν θέση για το τέταρτο live του «The X Factor 2». Είστε έτοιμοι;

Δείτε όλες τις εμφανίσεις του τρίτου live show του «The X Factor» στην ακόλουθη λίστα:

Μην το χάσετε:
Διαβάστε εδώ όλα τα νέα του «The X Factor»

The X Factor (logo) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας