Τα lives του «The X Factor 2» άρχισαν μπαίνοντας κατευθείαν στα… «βαθιά», με τέσσερις αποχωρήσεις.

Το «The X Factor 2» ξεκίνησε με τα lives, την Πέμπτη 1 Ιουνίου, με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Το «The X Factor 2» άνοιξε την αυλαία του και 16 διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν στη σκηνή του πιο επιτυχημένου talent show για να διεκδικήσουν την πρωτιά μαζί με ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς αναλαμβάνει την πιο συναρπαστική και θεαματική διαδικασία του «The X Factor 2»: Την παρουσίαση των live! Η πολυαναμενόμενη έναρξη του show έγινε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο με το μοναδικό Σάκη Ρουβά να απογειώνει το κοινό όπως μόνο αυτός ξέρει!

Αμέσως μετά ο κορυφαίος καλλιτέχνης υποδέχτηκε στη σκηνή τους τέσσερις κριτές που είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τάμτα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας.

Ένα συναρπαστικό σκηνικό έχει στηθεί στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους 16 φιναλίστ και τους τηλεθεατές στο πρώτο live του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, του «The X Factor».

Όσα συνέβησαν στο πρώτο live

Γκεστ σταρ της βραδιάς ήταν οι Stereo Soul, που επέστρεψαν στη σκηνή του «X Factor»!

Ένα χρόνο μετά τον περσινό μεγάλο τελικό, όπου κατέκτησαν την τρίτη θέση, επανήλθαν γεμάτοι εμπειρίες από τη χρονιά που πέρασε.

Οι Stereo Soul βρέθηκαν στη stage για να ξεσηκώσουν κοινό και τηλεθεατές και να τους ταξιδέψουν στη δεκαετία του ‘90.

Παρουσίασαν για πρώτη φορά την επανεκτέλεση της μεγάλης επιτυχίας «Ορκίσου» των Χαριτοδιπλωμένου και Μίτσιγκα, που πρώτη έχει τραγουδήσει η Αλέξια.

The X Factor 2 - Γιώργος Μαζωνάκης team - ομάδα
Η ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη, τα αγόρια – κορίτσια άνω των 25 ετών.

Η αγωνία των 16 φιναλίστ ήταν μεγάλη και κορυφώθηκε με την παρουσία τους στη σκηνή. Τα σκηνικά ήταν εντυπωσιακά όπως και τα χορευτικά που συνόδευαν όλα τα μουσικά κομμάτια υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings.

Την αρχή των live έκανε η Θάλεια Τσιατίνη που ερμήνευσε το «Ain’ t No Sunshine» κα ακολούθησαν και οι υπόλοιποι 15 διαγωνιζόμενοι:

Οι «Human Factory» με το «Lonely Boy», ο Σάββας Σαββίδης με το «Στην Παλάμη Σου Επάνω», η Μαριάννα Γεωργιάδου με το «Αν Ήσουνα Αγάπη», οι «Coda project» με τα «Πόσο Μου Λείπεις» και «Here Comes The Rain», ο Άγγελος Προβελεγγιάδης με το «Happy», η Αλεξάνδρα Μάτση με το «Chandelier», η Μαριάννα Πλαχούρα με τα «Cheap Thrills» και «Fiesta».

The X Factor 2 - Τάμτα team - ομάδα - Hit Channel
Η ομάδα της Τάμτα, τα αγόρια 16 – 24 ετών.

Διαγωνίστηκαν και οι «RadioWaves» με τα «Messenger» και «Fix You», ο Βασίλης Πορφυράκης με το «Χρώμα Δεν Αλλάζουνε Τα Μάτια», ο Αλέξανδρος Σαγκούρης με το «Για Πού Το ‘Βαλες Καρδιά Μου», η Κασσιανή Ντάλια με το «Human».

Ολοκλήρωσαν το live οι «Dee vibes» με το «Crazy In Love», η Σούλα Ευαγγέλου με το «Το Τραγούδι Του Χελιδονιού», ο Παναγιώτης Κουφογιάννης με το «Counting Stars» και ο Κωνσταντίνος Νότας με το «When I Was Your Man».

The X Factor 2 - Γιώργος Παπαδόπουλος team - ομάδα - Hit Channel
Η ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου, τα κορίτσια 16 – 24 ετών.

Κατά τη διάρκεια του show το κοινό ψήφισε τους αγαπημένους του διαγωνιζόμενους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παραμείνουν στο «The X Factor 2» και να εμφανιστούν στο δεύτερο live.

Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν και παρέμειναν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι 16 διαγωνιζόμενοι.

The X Factor 2 - Μπάμπης Στόκας team - ομάδα - Hit Channel
Η ομάδα του Μπάμπη Στόκα, τα γκρουπ.

Οι αποχωρήσεις

Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες με τους μέντορές τους ανέβηκαν στη σκηνή και ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε τα αποτελέσματα, βάσει της ψηφοφορίας του κοινού. Από κάθε ομάδα θα αποχωρήσει ένας διαγωνιζόμενος.

Όπως αποφάνθηκαν οι τηλεθεατές, από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη εγκατέλειψε το show η Αλεξάνδρα Μάτση, από την ομάδα της Τάμτα έφυγε ο Άγγελος Προβελεγγιάδης, από την ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου αποχαιρέτησε το κοινό η Κασσιανή Ντάλια και από την ομάδα του Μπάμπη Στόκα αποχώρησαν οι «Human Factory».

Το επόμενο ραντεβού, όπου 12 πια συμμετέχοντες παίρνουν θέση για το δεύτερο live του «The X Factor 2», έρχεται την Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 21:00.

Δείτε όλες τις εμφανίσεις του πρώτου live στην ακόλουθη λίστα:

 

Αφήστε το σχόλιό σας