Οι συναρπαστικές Auditions και του ανατρεπτικό Bootcamp του «The X Factor 2» ολοκληρώθηκαν. Ποιες ομάδες αναλαμβάνουν οι κριτές στα Chairs;

Το «The X Factor 2» αναζητά το επόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ύστερα από τρεις ημέρες γεμάτες «The X Factor 2», αφού ήρθαν τρεις Auditions και ένα ανατρεπτικό Bootcamp, μέσα σε τρία χορταστικά επεισόδια που προβλήθηκαν από την Πέμπτη 4 έως το Σάββατο 6 Μαΐου, οι δύο πρώτες φάσεις έχουν πια ολοκληρωθεί.

Η κριτική επιτροπή που συγκροτούν οι Γιώργος Μαζωνάκης, Τάμτα, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μπάμπης Στόκας, επέλεξε τους καλύτερους, ενώ η Ευαγγελία Αραβανή παρακολούθησε με φιλικά πρόσωπα των διαγωνιζομένων την προσπάθεια τους να πάρουν το εισιτήριο για το Bootcamp.

Τα μικρόφωνα πήραν και πάλι… φωτιά, με τους φιλόδοξους τραγουδιστές να καλούνται να δείξουν τις φωνητικές τους ικανότητες και να πείσουν την κριτική επιτροπή πως αξίζουν μια θέση στα live shows.

Το Σάββατο 6 Μαΐου, οι Auditions έφτασαν στο τέλος του με την προβολή του πέμπτου επεισοδίου. Οι τελευταίοι διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή προσπαθώντας να περάσουν στην επόμενη φάση του show. Πολλοί είναι οι φιλόδοξοι τραγουδιστές που έκλεψαν τις εντυπώσεις, ενώ κάποιοι άλλοι συγκίνησαν την επιτροπή.

Κι αμέσως μετά ήρθε το Bootcamp!

Γιώργος Παπαδόπουλος - Τάμτα - Μπάμπης Στόκας - Γιώργος Μαζωνάκης - X Factor 2 (2017) - Auditions - Hit Channel

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των Auditions, η κριτική επιτροπή πήρε και πάλι θέση για να επιλέξει από τους καλούς… τους καλύτερους! Η απολαυστική συνέχεια, το συναρπαστικό Bootcamp, περιείχε αγωνία, ανατροπές και συγκίνηση.

Για το στάδιο αυτό οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν τη διαδικασία των Auditions, κλήθηκαν να δείξουν ότι αξίζουν οι φωνητικές τους ικανότητες και η σκηνική τους παρουσία ώστε να συνεχίσουν στο «The X Factor 2». Στο τέλος παρέμειναν μόνο 40 άτομα.

Οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε ομάδες 5-6 ατόμων και τραγούδησαν α-καπέλα. Για τα μέλη της κριτικής επιτροπής, τα πράγματα δυσκόλεψαν, αφού ο αριθμός των διαγωνιζόμενων έπρεπε διαρκώς να μειώνεται. Όλοι ανέβηκαν στη σκηνή του «The X Factor 2», ερμήνευσαν τα τραγούδια τους και η κριτική επιτροπή έπρεπε να επιλέξει μόνο 40 άτομα.

Οι ομάδες

Οι τέσσερις δεκαμελείς ομάδες με τις οποίες πηγαίνουν στα Chairs οι κριτές είναι οι εξής:

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αναλαμβάνει τα αγόρια – κορίτσια άνω των 25 ετών, ενώ η Τάμτα θα καθοδηγήσει τα αγόρια 16-24 ετών. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, με τη σειρά του, παίρνει υπ’ ευθύνη του τα κορίτσια 16-24 ετών και τέλος, ο Μπάμπης Στόκας θα είναι επικεφαλής των group.

Η αγωνία κορυφώνεται. Η προσπάθεια συνεχίζεται.

40 νέα μουσικά ταλέντα κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση που θα οδηγήσει στα live shows!

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας