Στο σύμπαν των ηρώων της «Marvel» και στον κόσμο των κόμικ μεταφέρει ο The Weeknd  τον «Starboy».

Ο «Starboy», η καλλιτεχνική περσόνα που σύστησε ο The Weeknd στον τελευταίο δίσκο του, γίνεται ήρωας κόμικ.

Πριν μερικές ημέρες, ο Καναδός τραγουδιστής κάλυψε τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα με κόκκινο χρώμα, δημοσιεύοντας συγχρόνως ένα απόσπασμα από την κινηματογραφική εισαγωγή της «Marvel», της εταιρείας κόμικ που κατέχει τα δικαιώματα για φανταστικούς υπερήρωες όπως οι Spider-Man, Deadpool, Captain America, Thor και άλλοι.

Το κοινό τέθηκε άμεσα σε επιφυλακή, αφού όλα συνομολογούσαν την επικείμενη συνεργασία των δύο πλευρών. Κανείς δεν υποπτεύθηκε όμως το αντικείμενό της.

Πριν από ένα χρόνο, ο The Weeknd κυκλοφόρησε τον τρίτο προσωπικό δίσκο του με γενικό τίτλο «Starboy», δημιούργησε τον ήχο που ήξερε ότι θα τον αναδείξει σε κορυφαία φυσιογνωμία της pop μουσικής για μεγάλο διάστημα.

Με αιχμή τη δόρατος την εκρηκτική συνάντηση με τους Daft Punk στο ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ και στο «I Feel It Coming», αλλά και με το «Party Monster», ένα τραγούδι συν-δημιουργημένο με τη Lana Del Rey, ο The Weeknd κυριάρχησε στο Νο1 σε πολλές χώρες του πλανήτη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Weeknd (@theweeknd) στις

Ο χαρακτήρας του «Starboy» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο video clip του ομότιτλου τραγουδιού, όπου «δολοφόνησε» τον προηγούμενο εαυτό του The Weeknd προκειμένου να πάρει τη θέση του.

Ο 27χρονος καλλιτέχνης παρευρέθηκε στην έκθεση «Comic-Con» της Νέας Υόρκης το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και ανακοίνωσε τη σύμπραξη με τη «Marvel» για τη δημιουργία ενός βιβλίου κόμικ με πρωταγωνιστικό ήρωα τον «Starboy».

«Ο “Starboy” είναι το επόμενο κεφάλαιο σε αυτό το χρονικό, αυτό το σάγκα. Υποθέτω είναι το τέταρτο κεφάλαιο. Είναι ένας χαρακτήρας που δημιουργήσαμε. Είναι τόσο αστείος, θέλουμε να δημιουργήσουμε επίσης ένα κόμικ από αυτόν», ανέφερε ο 27χρονος Καλλιτέχνης στο «Pigeons & Planes».

«Είναι ένας cool, πολύ καλός χαρακτήρας που κάνει πολλές εμφανίσεις στο άλμπουμ. Έχει κάνει σίγουρα την εμφάνισή του σε διάφορους δίσκους στο παρελθόν. Είναι ένας αλαζονικός χαρακτήρας που έχουμε όλοι μέσα μας», πρόσθεσε.

Ο The Weeknd έκατσε στο εκθεσιακό περίπτερο της «Marvel» και υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα στο πλήθος. Η κυκλοφορία του πρώτου τεύχους της σειράς αναμένεται το 2018.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Weeknd (@theweeknd) στις

Δείτε επίσης: Lana Del Rey και The Weeknd
κυκλοφορούν το μαγευτικό video του «Lust For Life»

Lana Del Rey ft The Weeknd - Lust For Life (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας