Σε επιφυλακή θέτει το κοινό o The Weeknd και το προειδοποιεί ότι ίσως σκοπεύει να ανακοινώσει κάτι.

Είναι πλέον τάση, όταν ένας καλλιτέχνης θέλει να προετοιμάσει το κοινό για μία νέα είδηση ή / και να συγκεντρώσει την προσοχή επάνω του, να δημιουργεί μυστήριο μέσω των κοινωνικών δικτύων. Η Taylor Swift διέγραψε όλες τις αναρτήσεις της πριν ανακοινώσει το καινούριο άλμπουμ, όπως και η Lana Del Rey το ίδιο για.. αδιευκρίνιστο λόγο. Ακολουθεί ο The Weeknd που δε διαγράφει, αλλά καλύπτει τα πάντα με κόκκινο χρώμα.

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από το τελευταίο μεγάλο άλμα στην καριέρα του Καναδού καλλιτέχνη. Ο διάδοχος του «Beauty Behind The Madness», του δίσκου που τον έφερε στο προσκήνιο του διεθνούς στερεώματος και έκανε αναγνωρίσιμο τα όνομά του, γνώρισε ακόμη μεγαλύτερη απήχηση και σηματοδότησε ένα ακόμη ορόσημο στην καλλιτεχνική πορεία του.

Με το «Starboy», όπως ονομαζόταν το άλμπουμ, ο The Weeknd δημιούργησε τον ήχο που ήξερε ότι θα τον αναδείξει σε κορυφαία φυσιογνωμία της pop μουσικής για μεγάλο διάστημα.

Με αιχμή τη δόρατος την εκρηκτική συνάντηση με τους Daft Punk στο ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ και στο «I Feel It Coming», αλλά και με το «Party Monster», ένα τραγούδι συν-δημιουργημένο με τη Lana Del Rey, ο The Weeknd κυριάρχησε στο Νο1 σε πολλές χώρες του πλανήτη.

Μολονότι εδώ και λίγες ημέρες το «Die For You» έχει χριστεί ως το έκτο single του «Starboy», The Weeknd στέλνει μήνυμα ότι κάτι ετοιμάζει.

Οι λογαριασμοί του 27χρονου καλλιτέχνη στο Instagram και στο Twitter καλύφθηκαν από κόκκινο χρώμα, μετά τις ανάλογες αλλαγές, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

The Weeknd - Instagram - Hit Channel

Το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι ο The Weeknd δημοσίευσε στην ενότητα των «ιστοριών» στο Instagram ένα απόσπασμα από την κινηματογραφική εισαγωγή της «Marvel», της εταιρείας κόμικ που κατέχει τα δικαιώματα για φανταστικούς υπερήρωες όπως οι Spider-Man, Deadpool, Captain America, Thor και άλλοι.

Υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχει στο soundtrack κάποιας κινηματογραφικής ταινίας ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;

Δείτε επίσης:
Ο πολυάσχολος Gucci Mane συναντά τον The Weeknd στο «Curve»

Gucci Mane - The Weeknd - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας