«Σύννεφα» στη σχέση του The Weeknd και της Selena Gomez; Τι μπήκε ανάμεσα στο ερωτευμένο ζευγάρι;

Πρόδωσε ο The Weeknd τη Selena Gomez; Τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι, ναι, το έκανε.

Την ιστορία παρουσιάζει η ιρλανδική «The Sun» και έχει ως εξής: Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Καναδός καλλιτέχνης δεν τίμησε την Αμερικανίδα σύντροφο και συνάδελφό του, κατά την παραμονή του στη χώρα και έστρεψε τα μάτια του σε άλλη γυναίκα.

24 ώρες πριν τη συναυλία του σε ένα υπαίθριο πάρκο κοντά στο Δουβλίνο, ο The Weeknd συναντήθηκε με ένα πληθωρικό μοντέλο, εν ονόματι Ava Van Rose, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο τραγουδιστής εντυπωσιάστηκε με τα… ενισχυμένα κάλλη της Ιρλανδής και ότι τα δύο πρόσωπα ήρθαν αρκετά κοντά, χωρίς να περιγράφονται περαιτέρω λεπτομέρειες.

Μετά το περιστατικό ο The Weeknd ανάρτησε ένα μήνυμα στο Twitter που έγραφε, «Να είσαι cool μαζί μου. Η καρδιά μου είναι κρύα αλλά πραγματικά χτυπά για σένα», το οποίο και διέγραψε λίγο αργότερα. Για πολλούς, ήταν σημάδι κρίσης στη σχέση με τη Selena Gomez, που δεν τον ακολουθεί ακόμα στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.

Σύμφωνα με την ιρλανδική «The Sun», το μοντέλο είχε προσκληθεί σε ένα πάρτι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του The Weeknd πριν από την εμφάνισή του στο «Longitude Festival». Η «πέτρα του σκανδάλου» έφτασε εκεί μετά από πρόσκληση της ομάδας του τραγουδιστή, άτομα που γνώριζε ήδη από προηγούμενη περιοδεία του Drake στην Ευρώπη. Το βράδυ, η ίδια και οι φίλοι της πήγαν στο «Westbury Hotel» και ο τραγουδιστής ενθουσιάστηκε με το σώμα της. Θα της έδινε ακόμα και πάσο, ώστε να μπορεί να πάει στη συναυλία την επόμενη μέρα.

«Ένας βοηθός του The Weeknd ήρθε και είπε ο τραγουδιστής την ήξερε από το ίντερνετ. Την είχαν πάει στη σουίτα του και ήταν πολύ εντυπωσιασμένος, αλλά είπε ότι ήταν πολύ ήρεμος και ήσυχος. Εκείνος της είπε, «πώς σε ξέρουν τα παιδιά» και «σε θυμάμαι». Ήταν έκπληκτος με το σώμα της και σχολίασε ότι δεν έμοιαζε Ιρλανδή. Εκείνη είπε ότι πέρασαν πολύ καλά μαζί.», ισχυρίζεται η «πηγή» που δεν αποκαλύπτει το όνομά της.

Έρχονται «σύννεφα» στη σχέση του ερωτευμένου ζευγαριού; Όλα θα εξαρτηθούν από την αντίδραση της Selena Gomez.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας