Ο The Weeknd επαναλαμβάνει το θρίαμβο.

Στην ελίτ των καλλιτεχνών που έχουν πραγματοποιήσει ντεμπούτο στην πρώτη θέση του αμερικανικού «Billboard 200» για τρεις συνεχόμενες φορές ανήκει ο The Weeknd.

Το ολοκαίνουριο EP του Καναδού καλλιτέχνη, «My Dear Melancholy,», κυκλοφόρησε σχεδόν αιφνιδιαστικά στις 30 Μαρτίου και αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή προς το παρόν, αλλά αυτό δεν το εμπόδισε από την κατάκτηση την κορυφής με 169.000 πωλήσεις μέσα σε εφτά ημέρες.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen Music, το «My Dear Melancholy,» κατέγραψε τις περισσότερες πωλήσεις που έχουν σημειωθεί από ένα R&B άλμπουμ τους τελευταίους δεκαέξι μήνες, δηλαδή από την κυκλοφορία του τελευταίου ολοκληρωμένου άλμπουμ του The Weeknd και έπειτα.

Ο προηγούμενος R&B δίσκος που έκανε περισσότερες πωλήσεις από το «My Dear Melancholy,» ήταν το «Starboy», με συγκομιδή 209.000 μονάδες κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας.

Το «My Dear Melancholy,» βαδίζει στα βήματα του τριπλά πλατινένιου «Beauty Behind The Madness» (2015) και του διπλά πλατινένιου «Starboy», αμφότερα βραβευμένα με το Grammy για το «Καλύτερο Σύγχρονο Urban Άλμπουμ».

Τέλος, το νέο EP του The Weeknd είναι το πιο μικρό άλμπουμ –όσον αφορά τον αριθμό των τραγουδιών- που ανεβαίνει στο Νο1 του «Billboard 200» τα τελευταία οχτώ χρόνια.

Αντίστοιχα, το τραγούδι «Call Out My Name» προβλέπεται να πραγματοποιήσει ντεμπούτο στο Top 10 του «Billboard Hot 100».

Το σχόλιο του The Weeknd για την επιτυχία του «My Dear Melancholy,» ήταν μία αινιγματική ανάρτηση στο Twitter, στην οποία έγραψε μόνο ένα κόμμα (,).

Τι εννοεί ο 28χρονος καλλιτέχνης; Προμηνύει άλλη μία αιφνιδιαστική κυκλοφορία ή στέλνει κάποιο άλλο μήνυμα; Προς το παρόν πρέπει να περιμένουμε και να απολαύσουμε για αρχή την εμφάνισή του στο επερχόμενο φεστιβάλ του «Coachella», στις 13 και 20 Απριλίου, όπου είναι ένας από τους επικεφαλής μαζί με την Beyoncé και τον Eminem.

Αφήστε το σχόλιό σας